"Смак божественний": Сумська поділилася своїм рецептом желе з порічки

16 липня, 12:00

Народна артистка України Ольга Сумська - не лише талановита акторка, а і супервправна господиня. 57-річна зірка регулярно доводить це шанувальникам, ділячись із ними своїми коронними рецептами.

Цього разу Сумська взялася готувати желе з порічок, про що розказала та показала процес в Insta-сторіс.

Ольга запевнила: смак виходить "божественний".

"Помила порічку прямо з гілочками (не чистила, бо нема часу), злила воду, засипала в глибоку каструлю з товстим дном, поставила на вогонь, в процесі нагріву пом'яла товкачем для пюре, додала сік половинки лимона (для збереження кольору), прокип'ятила і на мілкий друшляк проціжую в іншу ємкість, розминаючи ягоди черпаком для супу (дуже зручно!)", - поділилася лайфхаком акторка.

Порічки самі себе не закриють, а Ольга В'ячеславівна поганого не порадить

Далі, пояснила Сумська, чистий порічковий сік треба знову поставити на вогонь, додати цукор - не більше 2 стаканів на 1 кіло ягід - та варити впродовж 20 хвилин на середньому вогні, не забуваючи помішувати.

"Я ще додаю дві дольки мілко порізаного апельсина. І головне - НЕ ЗНІМАЄМО ПІНКУ!!!", - попередила зірка.

"Її буде небагато! Це і є загущувач! Через 20 хвилин варіння вона зникне", - запевнила вона.

Скляні банки з металевими кришками, в яких зберігатиметься желе, Сумська кип'ятить, розкладає в них готовий продукт, перевертає і лишає так постояти до ранку.

Сумська вже потроху займається консервуванням на зиму

Нагадаємо, під час відключень електрики в столиці родина Ольги Сумської рятується туристичною газовою плиткою, яку ставить на балконі. Нещодавно зірка показувала, як її чоловік, актор Віталій Борисюк смажить на ній м'ясце.


IDEALMEDIA