Броколі замість хліба: Ольга Сумська поділилася рецептом дієтичних котлет і розкрила кулінарні секрети

1 березня, 09:00

Зірки завжди мають щільний графік і не завжди вистачає часу для приготування їжі. Але дехто, користуючись нагодою, з радістю біжить на кухню, аби поділитися цікавими рецептиками.

Наприклад, 57-річна українська акторка Ольга Сумська показала рецепт оригінальних котлет з курки та броколі. Зірка відкрила два секрети, як зробити їх ніжними та соковитими.

Курячі дієтичні котлети

Акторка Ольга Сумська часто показує свої кулінарні здібності і ділиться рецептами зі своїми підписниками. Так, нещодавно вона показала, як зранку для своєї родини зробила котлети з курки та броколі. Крім рецепту, зірка не забула поділитися своїми секретами приготування.

Ольга Сумська на ти із кухнею

Ольга Сумська на "ти" із кухнею


Сумська зізналася, що броколі обрала не випадково. Для неї – це альтернатива хлібу, який дуже часто додають до котлет.

"Обожнюю додавати замість хліба овочі", - зізналася акторка у короткому відео.

До речі, броколі містить багато вітамінів, мінералів, антиоксидантів та клітковини. Його ключова біологічно активна сполука сульфорафан уповільнює біохімічний процес старіння. А поживні речовини у складі допомагають знизити ризики захворювання зубів та ротової порожнини.

Для того, щоб зробити такі дієтичні котлети з курки та броколі за рецептом Ольги Сумської, вам знадобиться:

  • курячий фарш – 1 кг;
  • суцвіття броколі – 1 шт;
  • цибулина – 1 шт;
  • яйце – 1-2 шт;
  • вода.
Ось такі котлетки вийшли у акторки
Ось такі котлетки вийшли у акторки

Сумська радить потерти або дрібно порізати цибулю. Броколі треба ошпарити кип’ятком і дрібно порізати. Тоді додати їх, яйце та трохи води до фаршу.

Вода, за словами зірки, зробить суміш більш соковитою. Сіль, перець – за смаком. Важливо: контролюйте консистенцію суміші кількістю доданих інгредієнтів.

Далі із фаршу треба сформувати класичні котлетки. Ольга їх робить невеликої, продовгуватої форми. І відправляйте на розігріту пательню. Смажити загалом 15 хвилин.

"Я смажу на топленому маслі, додавши води", - поділилася ще одним лайфхаком Сумська.

Що ще можна додати у фарш замість хліба

До речі, броколі можна замінити іншими овочами. Наприклад, кулінарка Тетяна Літвінова ділилася своїм рецептом дієтичних котлет. До рубленого курячого філе вона додає болгарський перець, тушковану цибулю та зелень. Запікає котлетки у духовці та спеціальних паперових формочках, що надає страві оригінального вигляду.

Як бачимо, зірки люблять куховарити, хоч і зізнаються, що не мають повноцінного часу на це. Вони здебільшого віддають перевагу швидким і корисним рецептам.

Так, співачка Злата Огнєвіч поділилася рецептом смачного перекусу, який можна приготувати за три хвилини. А от її колега Настя Каменських відкрила секрет швидкої піци без глютену, де за основу взяла цукіні. А також артистка показала усім рецепт улюбленого сніданку – брауні з вівсянки та шоколаду.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів