"Думала, що 30+ — глибока старість": Цибульська в новому кліпі гайнула до танцю з незнайомцем

15 вересня 2023, 12:00

Співачка Оля Цибульська, яка не зважає на "що скажуть люди", у новій пісні "Викликай поліцію" закликає жити тут і зараз.

У кліпі виконавиця гайнула до танцю з випадковим перехожим і показала справжню "хімію" на камеру.

Цю пісню співачка присвячує усім жінкам за 30. Жінка — стихійна, як природа. Особливо в 30+. Тут і про температуру повітря, і про свідоме ставлення до свого життя та його найсоковитіших років.

""Викликай поліцію" про життя тут і зараз. Ми часто чекаємо слушного моменту, щоб нарешті стати щасливими. Та ідеальних умов не буде ніколи.


І кожен українець та українка розуміє як ніхто, що треба смакувати кожен день. Залишається прожити цей теплий вересень, як літо. Зупиняючись на мить, щоб увімкнути приємну музику і на пам’ять зробити селфі", - закликала Оля.

37-річна Оля насолоджується своїм віком і закликає де гедонізму інших жінок
37-річна Оля насолоджується своїм віком і закликає де гедонізму інших жінок
Я колись думала, що 30+ - це глибока старість, а мені пишуть в дірект 18-річні хлопці і священники. Юні хлопці роблять компліменти зрілості і тілу, а святі отці вітають за святами та переживають за душу, - розказала Цибульська

"Я колись думала, що 30+ - це глибока старість, а мені пишуть в дірект 18-річні хлопці і священники. Юні хлопці роблять компліменти зрілості і тілу, а святі отці вітають за святами та переживають за душу", - розказала Цибульська


фото пресслужби

І хоча співачка не боїться показувати на камеру живіт і фліртувати з перехожими, раніше вона зізнавалася, що бентежиться через те, що набрала 10 кг за останній рік.

А ще якось Оля розказувала, які частини власного тіла їй не подобалися.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів