"На сьомому небі": 42-річна Хілтон поділилася емоціями від народження донечки

28 листопада 2023, 10:15

Американська світська левиця, реалітізірка, діджейка та бізнесвумен Періс Хілтон зізналася, що вже не може дочекатися свого першого Різдва у ролі мами, ще й двох діточок.

Своїми емоціями з приводу народження доньки, яку вони з чоловіком Картером Реумом назвали Лондон, 42-річна білявка поділилася з People.

"Я просто на сьомому небі через те, що наша маленька принцеса тут!", - заявила Періс.

Хілтон тепер двічі мама

Хілтон тепер двічі мама


"Відчуваю своє життя таким повним завдяки моєму маленькому хлопчику, а тепер і моїй маленькій дівчинці", - додала вона.

Схоже, як це було і з первістком Феніксом, Хілтон тримала вагітність сурогатної матері в секреті навіть від близьких людей аж до появи дитинки на світ.

"День подяки був дуже особливим, здивувати всіх (народженням) Лондон, уперше показати Феніксу різдвяну ялинку. Бачити, як його очі спалахують, бачити подив у його очах - це такі чарівні переживання. Не можу дочекатися, щоби зустріти наше перше Різдво як родина", - розказала Періс.

Білявка вже бачить, як до діточок прийде Санта Клаус із подарунками, як уранці на Різдво вони всі вберуться в пажімний фемілі-лук, як у гості прийдуть її сестра і брат зі своїми нащадками.

Фенікса Періс уперше показала широкому загалу десь через місяць після народження. Отже, за кілька тижнів чекаємо на прем'єру крихітки Лондон

Фенікса Періс уперше показала широкому загалу десь через місяць після народження. Отже, за кілька тижнів чекаємо на "прем'єру" крихітки Лондон

"Я в захваті, що мої шанувальники побачать наступний етап мого життя, побачать мене дружиною та мамою. Ви справді глибоко зазирнете в в моє життя, і те, яка я весела мама, як багато в мені любові, яку я хочу віддати, і яка я трудяга", - пообіцяла Хілтон, маючи на увазі своє реалітішоу "Paris In Love".

Як відомо, Періс уже довелося стикнутися з негативним побічним ефектом від "публічного" материнства. В мережі її постійно закидують коментарями та непроханими порадами відносно розміру та форми голови 10-місячного Фенікса.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів