Пономарьов, Хома і Тополя заспівали "Темну нічку" разом із військовими. Відео

18 квітня, 17:00

Співаки Олександр Пономарьов, Михайло Хома і Тарас Тополя презентували кліп на нову патріотичну пісню "Темна нічка" - для військових та про військових.

Роботу присвячено захисникам та їхнім коханим і близьким: матерям, донькам, сестрам.

"Протягом широкомасштабної війни Олександр створив чимало пісень, всі вони завжди мали на меті підбадьорити народ у такі важкі часи, оспівати відвагу і силу наших військових", - зазначив Тополя.


"Знаю, що Олександр Пономарьов разом з Михайлом Хомою зібрали сотні мільйонів гривень для ЗСУ, виконуючи ці пісні на благодійних концертах. Я завжди з радістю відкликався на запрошення долучитися до його творчості, бо ми - друзі, а ці пісні - дійсно на часі, і люди сприймають їх як народні", - додав Тарас.

Кліп - знято! Знімали два дні, атмосфера- чисте задоволення, як на фото! Дякую нашим захисникам та захисницям!, - написав у своєму Instagram Олександр

"Кліп - знято! Знімали два дні, атмосфера- чисте задоволення, як на фото! Дякую нашим захисникам та захисницям!", - написав у своєму Instagram Олександр

Темна нічка любить артилериста, він не спить і бʼє лихих ворогів, захищає рідне українське місто, - йдеться в пісні

"Темна нічка любить артилериста, він не спить і бʼє лихих ворогів, захищає рідне українське місто", - йдеться в пісні

Нагадаємо, два роки тому в цей самий день Михайло Хома, Тарас Тополя, Євген Кошовий, Петя Чорний та Юрій Ткач записали першу спільну роботу "Україна переможе".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів