Виступ Ріанни і Цукерберг у золотих бабках: весільна туса сина найбагатшої людини Індії

2 березня, 14:17

Влітку цього року в Індії узами шлюбу поєднаються діти двох найбагатших сімей країни: 28-річний Анант Амбані та 29-річна Радика Мерчант.

Це свято вже називають весіллям року. Днями наречені влаштували помпезну передвесільну вечірку на три дні.

На гуляннях до гостей у індійському місті Джамнагар приєдналися мільярдер Марк Цукерберг з дружиною Прісциллою Чан та Іванка Трамп. Також в урочистостях взяв участь й засновник Microsoft Білл Гейтс, разом з колишнім прем'єр-міністром Швеції Карлом Більдтом, колишнім прем'єр-міністром Канади Стівеном Гарпером, королем Бутану та главою Disney Робертом Айгером.


До слова, засновник Facebook вразив своїм святковим образом. Він поділився фото, на якому позує у чорному костюмі з бабкою на комірці поряд з Прісціллою. Вона одягнута у чорне плаття із золотими квітами на грудях.

У Цукерберга та Прісцилли троє дітей

У Цукерберга та Прісцилли троє дітей

"Люблю індійське весілля. Вітаємо Ананта і Радику", - написав Цукерберг.

Також він показав й інший свій образ у сорочці з тигром та у білих штанях.

Тут стає дико, - написав Марк під фото

"Тут стає дико", - написав Марк під фото

А от виступала перед гостями американська співачка Ріанна, яка прилетіла в Індію разом з чоловіком, репером A$AP Rocky та дітьми. Зазначається, що за виступ на передвесільній вечірці зірці заплатять майже 7 мільйонів доларів.

"Ріанна розповіла організаторам, що любить куряче каррі, і наполягла на тому, щоб вона спробувала справжнє індійське каррі. Ви не можете звинувачувати її, тому що на цих святах готуватимуть одні з найкращих кухарів Індії. Я можу запевнити вас, що Ріанна зможе з'їсти найкраще куряче каррі, яке вона коли-небудь куштувала", - йдеться у Daily Mail.

Окрім цього на святкування до наречених приєднаються й інші попзірки, актори Боллівуду, очільники світових корпорацій та ще безліч відомих та впливових людей з усього світу.

Зазначається, що батьки нареченого та нареченої замовили 2500 різних варіантів їжі для 1000 гостей. І найняли для обслуговування торжества 21 кухаря.

Також наречена Радика в своєму Instagram поділилася запрошенням на святкування. Першим натяком на розкіш весілля стала майстерно вишита і позолочена коробка Dolce & Gabbana, яку гості отримали як запрошення. У кожному вишуканому пакуванні з рожевим принтом містилася серія розкішних листівок.

"Із серцями, сповненими радості та хвилювання, ми запрошуємо вас на передвесільні урочистості Ананта і Радики в нашому будинку в Джамнагарі. Ми з нетерпінням чекаємо можливості бачити вас із нами, щоб поділяти нашу радість, любов і сміх і створити спогади, які ми будемо зберігати вічно", - йдеться у ньому.

Фото Getty Images

Як зазначають місцеві ЗМІ, передвесільні урочистості відбуватимуться в найрозкішніших місцях Удайпура, відомого як "місто озер": у п'ятизірковому готелі Oberoi Udaivilas і міському палаці XVIII століття.

За попередньою інформацією святкування нареченим обійдеться у в приголомшливі 150 мільйонів доларів.

За чутками, вартість одного тільки контракту на кейтерингове обслуговування, укладеного з однією з провідних груп п'ятизіркових готелів Індії, становить близько 20 мільйонів доларів.

До слова, батько Ананта Амбані, 66-літній Мукеш є головою Reliance Industries — найбільшої компанії Індії за ринковою капіталізацією — і 10-ю найбагатшою людиною у світі згідно зі списком мільярдерів Forbes зі статками понад 116 мільярдів доларів.

А Радика Мерчант — дочка мільярдера Шрі Вірена Мерчанта, генерального директора приватної медичної компанії Encore Healthcare.

Нагадаємо, у 2018 році татко Мукеш Амбані видав заміж свою старшу доньку Ішу. На святкування найбагатша людина Індії витратила 100 мільйонів доларів.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів