Де Ніро поділився враженнями від батьківства у 80 та зізнався, хто займається дитиною (не він)

17 жовтня 2023, 17:00

Американський актор Роберт Де Ніро, в якого в травні народилася донька Джія Вірджинія, дуже тішиться своїм батьківством.

Але не спати ночами та змінювати підгузки немовляті - це не до нього.

Це 80-річна кінозірка чесно дав зрозуміти у інтерв'ю The Guardian.

Джія народилася, коли її татові було 79

Джія народилася, коли її татові було 79

Фото Getty Images

На запитання, чи вже легше, коли для тебе це не перша, а, як у випадку Роберта, сьома дитина, актор запевнив, що не легше.

"Є як є. Це нормально. Я маю на увазі, я не виконую тяжку роботу. Я поруч, я підтримую мою дівчину. Але роботу виконує вона. І в нас є допомога, що дуже важливо", - поділився він.

Тим не менш, Де Ніро запевнив, що насолоджується батьківством.

"Із маленькою дитиною інакше, ніж із моєю 11-річкою. Ніж із дорослими дітьми. Ніж із онуками. Все інакше", - поділився він.

Сьому дитину акторові народила його нинішня подруга,  45-річна Тіффані Чен

Сьому дитину акторові народила його нинішня подруга, 45-річна Тіффані Чен

Фото AFP з сайту Getty Images

Говорячи про свої плани на наступні кілька років, Де Ніро анонсував серіал, який вийде на Netfix, а також відверто зазначив: "І продовжувати жити".

На думку актора, про це людина думає в будь-якому віці, а в його і поготів.

"Ти більше думаєш про час. Кожне літо, кожна нова пора року, будь-що, ти кажеш: "Що ж, я використаю ці кілька місяців літа, щоби побути з моїми дітьми, моєю родиною." Я не можу чекати наступного - я не знаю, що станеться. Тож кожна річ стає більш важливою. Все, що я роблю, з розумінням часу, є важливим. Що би я не думав зробити через два роки, це краще зробити зараз", - зазначив Роберт.

Як відомо, з мамою маленької Джії, Тіффані Чен актор познайомився на зйомках фільму "Стажер". Свого роману розлучений Де Ніро не афішував і вперше з'явився з пасією на парадному хіднику вже після народження їхньої спільної доньки.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів