"Плакав і перерізав пуповину": Шульгіна згадала, як проходили партнерські пологи з Суперменом

27 листопада 2023, 17:30

35-річна блогерка Саша Шульгіна, яка вперше стала мамою у червні 2022-го, а у жовтні цьогоріч народила другу доньку, розказала про партнерські пологи.

У мережі Шульгіна пригдала, як чоловік (Супермен) підтримував її під час народження дівчат: старшої Анжеліки і молодшої Аспен.

"Обидва рази я народжувала з Суперменом. Ми навіть не обговорювали це питання. Спочатку було зрозуміло, що він буде зі мною від "а "до "я". І вгадайте що?

Я вважаю, що це найпотужнійший, найбільш зв'язуючий і особливий момент. Пройти разом не лише 9 місяців, а потім виховання дитини, а й його появу", - зазначила Саша.

На фото Саша з чоловіком і старшою донькою

На фото Саша з чоловіком і старшою донькою


"Мій чоловік весь час був поруч: 34 години перший раз і другий раз близько 20 годин. Він чув, бачив і відчував, через що проходить його кохана жінка.

Він плакав від щастя разом зі мною, перерізав пуповину. Він зробив перші відео та фотографії наших доньок і слідкував за точним часом їх народження (часто лікарі встановлюють хвилини, але мені було важливо знати точний час!), - підкреслила Шульгіна.

А це подружжя з майже 2-місячною Аспен

А це подружжя з майже 2-місячною Аспен

За словами Саші, вона не соромилася емоцій і була собою поряд з чоловіком.

"І мені не було соромно, що він побачить мене вразливою, виснаженою, з мейком, що потік (в перший раз я встигла його нанести).

Я знала, що мій чоловік не залишить мене саму, навіть попри його страх і травми, які він колись переніс... Він найсміливіший, найлюблячіший, наймій. Саме тому я називаю його Суперменом", - запевнила вона.

Нагадаємо, раніше Шульгіна розказувала, скільки їм коштували пологи в Каліфорнії.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів