Сума вражає: легендарний светр принцеси Діани пустили з молотка

15 вересня 2023, 18:00

"Джемпер з чорною вівцею" принцеси Діани продали на аукціоні Sotheby's. За відомий светр віддали понад один мільйон доларів, хоча організатори оцінювали його у 50-80 тисяч.

Про це пише BBC.

Заочні торги за светр відкрили ще 31 серпня. Цікаво, що до останніх хвилин аукціону ціна за історичний джемпер трималася 200 тисяч доларів. Однак останній покупець, якого тримають у таємниці, оголосив ціну більше майже в 6 разів.

Фото Діани зроблено в червні 1981 року.

Фото Діани зроблено в червні 1981 року.

Фото Getty Images

Джемпер від британського бренду Warm&Wonderful леді Ді одягала декілька разів на ігри в поло. До речі, зі слів засновниць Джоани Осборне й Саллі М’юір, у принцеси було два светри. Один вона випадково пошкодила під час гри в поло, після чого з палацу прийшов лист із проханням виправити прикрість. Натомість Джонан і Саллі зв’язали для Діани новий.

Прихильники принцеси Діани часто казали, що вона носила цей светр, як знак того, що виділяється на тлі інших членів королівської родини. Але історики моди вважають, що це романтичне перебільшення, бо Діана вийшла на публіку в цьому светрі ще до одруження.

Нагадаємо, у січні на цьому ж аукціоні продавали славнозвісне діамантове намисто-хрест принцеси Діани. Його за понад 200 тисяч доларів купила теледіва Кім Кардашян.

Також відомо, що образи Діани любить повторювати Кейт Міддлтон.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів