Вакарчук у мантії та бонеті похвалився відзнакою від харківського університету. ФОТО

5 жовтня 2023, 09:45

Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук отримав звання "Почесний доктор Харківського національного імені В. Н. Каразіна", про що розповів у своєму Instagram.

Музикант наголосив, що не варто плутати це з науковим ступенем та показав кілька світлин зі свого візиту до навчального закладу й зустрічі зі студентами.

"Ще на початку року отримав повідомлення від Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, що їх рішенням мені присвоєне почесне звання (це не науковий ступінь!), відзнаку", – розповів він.

Вакарчука вбрали у мантію та бонет

Вакарчука вбрали у мантію та бонет


“З часу повномасштабного вторгнення це почесне звання отримали також Тімоті Снайдер та Сергій Жадан. Днями між поїздками по сходу країни заїхав у Харків, зустрівся зі студентами, професорами, викладачами, керівниками університету. Зараз ці зустрічі в місті мають свою атмосферу дружнього кола, ніби всі всіх сто років знають, і обов'язково у форматі "підземне укриття"...

Згадали з Сергієм Жаданом березень 2022 тут, в Харкові. Наша зустріч тоді була після мого включення в прямий ефір CNN, просто на фоні одного з корпусів, біля якого за годину до того впала російська ракета. А зараз була дуже тепла зустріч. Дякую усім присутнім за неї!”, – написав під знімками артист.

Присутній на зустрічі зі студентами й викладачами був також письменник Сергій Жадан

Присутній на зустрічі зі студентами й викладачами був також письменник Сергій Жадан

Артист також виступив перед студентами

Артист також виступив перед студентами

Як відомо, Вакарчук постійно їздить до прифронтових міст та до військових. Також артист раніше виступав на Антонівському мосту.

Нагадаємо, раніше Вакарчук розповідав, що тримає його в тонусі під час війни.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів