Уродженка Маріуполя Горбачова підтвердила розлучення з фронтменом Quest Pistols і зізналася в любові до Росії

8 січня, 14:30

У квітні 2023-го стало відомо, що учасник гурту Quest Pistols Антон Савлєпов розлучився із дружиною, російською актрисою Іриною Горбачовою.

Тоді артист не повідомив причини розриву. Однак, зважаючи на появу колишньої на кінофестивалі в Москві, подейкували, що пара опинилася по різні сторони барикади. І ось тепер сама Горбачова вперше підтвердила факт розлучення з музикантом та прокоментувала свою позицію щодо війни.

В інтерв’ю YouTube-каналу "Мадонна Мур" вона заявила, що "є частиною своєї країни” та "не засуджуватиме" війну.

"Я не хочу відмовлятися і говорити: "Ні, ні, ні, я не частина своєї країни, я не частина своєї держави, будь-якого процесу, який відбувається в моїй країні. І я вибираю тут бути і тут жити", – сказала вона.

Горбачова підтвердила, що розлучилася із Савлєповим

Горбачова підтвердила, що розлучилася із Савлєповим

фото з Instagram

"Це, звичайно, по мені вдарило, тому що 95% моїх друзів від мене відвернулися. Це просто килим із-під ніг забрали. Відвернулися, бо я не стала засуджувати те, що відбувається", – побідкалася Горбачова.

Потім інтерв’юєрка запитала, якщо обирати між мовчанням та вичікуванням і публічною відмовою засуджувати війну й висловити підтримку Росії, то актриса обрала б друге?

"Так", – ствердно відповіла їй Горбачова.

Варто відзначити, що Ірина Горбачова народилася та 9 років прожила у Маріуполі. І навіть те, що росіяни стерли з лиця Землі її рідне місто, не вплинуло на позицію актриси.

Водночас, ексчоловік Горбачової Антон Савлєпов одразу публічно висловив свою позицію. Разом із колегами по Quest Pistols Микитою Горюком і Костею Боровським він вирушив у благодійний тур на підтримку України.

Також, як відомо, брат Антона Сергій зник безвісти. Чоловік мешкав на Харківщинні і в період окупації разом з іншими цивільними виступав проти агресора. Про зникнення брата артист повідомив у червні 2023-го.

Антон не коментував причини розлучення
Антон не коментував причини розлучення
фото з Instagram

Нагадаємо, війна стала причиною закінчення стосунків не лише Антона Савлєпова. Наприклад, син продюсера Олександра Роднянського, Алекс через війну розлучився з російського актрисою Яніною Студіліною.

А переможния конкурсу "Міс Україна Всесвіт"-2021 Анна Неплях у 2022-му порвала стосунки з бойфрендом, бо вони "опинилися по різні сторони".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів