Учасниця "Холостяка" Варлей про свою вагітність у 39 років: Всесвіт вирішив

5 січня, 14:50

Учасниця 12-го сезону телешоу "Холостяк", акторка Вікторія Варлей, яка днями ошелешила шанувальників новиною про свою вагітність, вирішила трохи більше про неї розказати.

Вона написала пост у Instagram, щоби підтримати дівчат, яких надихнув її приклад.

Учасниця Холостяка уже незабаром стане мамою первістка

Учасниця "Холостяка" уже незабаром стане мамою первістка

"Вагітна первістком в 39! Цим дописом я хочу підтримати всіх дівчат, хто написав мені в дірект, що моя вагітність їх надихнула і бути мамою можливо у будь-якому віці! Не тільки можливо, а обов’язково саме так і буде", - запевнила Віка.


"В інтерв’ю у Анни Олицької я розповідала, що в моєму житті був вимушений аборт через халатність лікаря, з тих пір, я не те що не намагалась завагітніти, просто я відставила це на третій план і зайнялась іншими сферами свого життя. Вперше я серйозно замислилась над цим тільки під час повномасштабного вторгнення, і в мене виникла думка "невже я проживу все життя без дитини?!", - пригадала вона.

Першу вагітність Вікторії довелося перервати через прийом її тодішнім бойфрендом ліків, категорично несумісних із зачаттям

Першу вагітність Вікторії довелося перервати через прийом її тодішнім бойфрендом ліків, категорично несумісних із зачаттям

На думку Варлей, це Всесвіт вирішив, що настав час їй стати мамою.

"Насправді я була щасливою у своїх стосунках з чоловіком, тому що я нарешті зустріла свою людину, я вперше зупинилась кудись бігти, щось доводити і мене абсолютно все влаштовувало, я думаю, що саме тому Всесвіт вирішив: "вона готова!" і, щоб подвоїти наше щастя, подарував нам нашу дитинку", - пояснила вона.

Варлей із чоловіком

Варлей із чоловіком

"До чого це я, не обмежуйте свої думки, ніщо не може бути перешкодою для вагітності. Я завагітніла без будь-яких пігулок, гормонів, ноу-хау і диханням матки, я навіть до лікаря не зверталась, все сталося само собою, так у 39 і для всього свій час!", - розказала Вікторія.

Нагадаємо, за батька свого майбутнього первістка Вікторія вийшла в 2022-му році.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів