"Сім років кайфували": Кім розповів про знайомство з дружиною, філософське ставлення до життя та стосунки з колишньою

30 грудня 2023, 16:06

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім у новому інтерв'ю розповів про знайомство з нинішньою дружиною, стосунки з колишньою, філософське ставлення до життя та виловлювання ухилянтів.

За словами дружини Кіма, Юлії, вони познайомилися на день Миколаєва.

Фото Instagram Віталія Кіма

"Це був день міста і тоді хтось привіз в Миколаїв безкоштовний концерт. Все місто ходило, гуляло. Ми з подружкою вийшли і пішли до торгового центру. Я заходила, а він виходив. Так і познайомилися. Ми разом з 2010 року. Одружилися ми у 2016. Ми сім років кайфували. Я працювала вихователем у дитячому садочку", - розповіла Юлія.


Кім виправив Юлю і зазначив, що вона стояла біля входу у ТЦ і трусилася від холоду. Він з другом запропонували їм зігрітися кавою.

Для Віталія Кіма це другий шлюб. Він розповів, що має прекрасні стосунки зі своєю першою дружиною.

"Мені було 29, коли ми познайомилися з Юлею. А з колишньою дружиною у нас гарні стосунки, ми товаришуємо. У нас дві доньки. Коли я вперше одружився, мені було лише 20 років, чи трохи більше. З колишньою дружиною у нас стосунки кращі, ніж у деяких чоловіків з теперішніми", - сказав Кім.

Віталій Кім з дружиною Юлією та сином Русланом

Віталій Кім з дружиною Юлією та сином Русланом

Фото Instagram Віталія Кіма

На думку політика, триматися під час війни йому допомогає філософське ставлення до життя.

"Здоровий пофігізм і філософське ставлення до життя, ось що допомагало триматися морально весь цей час. Тебе війна зустріла саме на цій посаді, то виконуй це все до кінця. Яка різниця у 50, чи у 40 років померти, а ось заради країни це добра історія", - додав Віталій.

Розповів Кім і про те, як його виховували.

"Вчили, що за дівчатами, тролейбусами та грошима бігати не можна. Вони мають наздоганяти тебе самі, в тебе буде стільки грошей, скільки тобі потрібно. Просто бери й роби", - додав очільник Миколаївської області.

Поділився Кім й своєю думкою щодо "виловлювання" чоловіків у ТРЦ та інших публічних місцях.

Кім виховує двох доньок від попереднього шлюбу: Євгенію та Олександру

Кім виховує двох доньок від попереднього шлюбу: Євгенію та Олександру

"Не ходи в "Епіцентр", якщо ти ховаєшся від армії, сиди собі вдома і не бузи. Ти ж порушуєш закон, ти дуже сильно боїшся, нехай тобі дружина носить хліб з ковбасою, а якщо ходиш в "Епіцентр", то вибач. Я спираюся не на ухилянтів, а на хлопців і дівчат, які півтора року там воюють. Вони кажуть: "Добре. Ще сильніше робіть, нехай їдуть сюди нас міняють, ми стомилися", - розповів очільник Миколаївської ОВА.

Нагадаємо, якось Віталій Кім похвалився успіхами своєї дружини в автоматній стрільбі. Вона влучила у ціль 9 разів з 10.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів