"Я йому взагалі не подобалась": донька Полякової розказала, чому розійшлася з бойфрендом та кинула навчання в Лондоні

3 листопада 2023, 15:15

18-річна дочка співачки Олі Полякової Маша повідомила про розрив стосунків з вже ексбойфрендом Артуром.

В інтерв'ю проєкту "Ранок у великому місті" вона також розказала, чому насправді припинила навчання в Лондоні, та як екс відреагував на її від'їзд.

Як пояснювала Маша, вона перервала навчання в Лондоні і вступила до Київської консерваторії.

"Я відрахувалася з англійського вишу, оскільки вступила до американського вишу Berklee College of Music на зимовий курс. Нам з однокурсницею дуже не подобалося навчання там, тому що дуже слабкий рівень.


Ми провчилися 12 років у музичній школі. В нас великі знання були. Вона поступила туди, їй прийшло підтвердження. І вона така: "Ну давай, ну поступи". І я теж подала документи і, врешті, вступила. Ще й з дуже гарною знижкою", - пояснила Маша.

скріншот з відео

А ще вона повідомила про розрив 1-річних стосунків.

"Артур – це зараз пройдений етап, тому що він дуже негарно повівся. Він показав, яка він людина насправді. Що я йому взагалі не подобалась і це все було, тому що він хотів нагнати собі підписників.

Він такими маленькими кроками почав це показувати. Можливо, він вважає, що це не так, але я це бачила", - зізналася вона.

Фініта ля комедія...

Фініта ля комедія...

Нагадаємо, раніше Полякова розказала, як вилікувала акне. Дівчина показала свою шкіру без фотошопу до та після закінчення загострень.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів