"Мутна вода, отруйні медузи і хвилі": Огнєвіч зізналася, як помилилася, обираючи місце відпочинку в Таїланді

9 січня, 18:00

Співачка Злата Огнєвіч днями вирушила в відпустку за кордон, за що отримала хейт від деяких своїх підписників. Та виявляється, не лише це псує задоволення зірці від відпочинку в Таїланді.

Про те, якого "факапу" вона припустилася, обираючи місце, де поселитися, Злата чесно розказала в сторіс, закликавши людей не бути як вона.

Перш ніж почати на повну тішити фанів пляжним контентом, Злата вирішила чесно розказати, що в її відпочинку пішло не так

Перш ніж почати на повну тішити фанів пляжним контентом, Злата вирішила чесно розказати, що в її відпочинку пішло не так

"Повчальна історія, яку я спершу не хотіла розповідати, щоби не здатися вам дурною, але мушу її розповісти, щоби когось застерегти від тої фатальної помилки, яку зробила я", - анонсувала артистка.


Як пояснила Огнєвіч, вона сплутала назви Ко Панган та Панга, відтак замість локації, яка вважається перлиною тайських островів, оселилася в іншій - із каламутною водою, отруйними медузами та хвилями.

Співачка загуглила Панга та натрапила на Ко Панган...

Співачка загуглила "Панга" та натрапила на "Ко Панган"...

Теж купатися, схоже, зірці доводиться їздити в якісь інші місця. Але Злата не засмучується.

Нагадаємо, свого часу ще епічніша географічна халепа спіткала alyona alyona. Реперка замість Словаччини прилетіла в Словенію.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів