Руслана розкрила секрет маминої паски до Великодня

Субота, 18 квітня 2009, 16:40
Співачка Руслана, виявляється, не лише співає, грає на бубнах та любить дикі танці. Артистка Лижичко ще й паски пече. Як, наприклад, цього року.

"Цього року Великдень я буду святкувати у Львові, з батьками та чоловіком", - розповіла співачка.

Як зізналася Руслана, свято Воскресіння Христового для неї дуже особливе: "Великдень одне з моїх найулюбленіших свят ще з дитинства".

 

"Я приїжджала до бабусі, в село Конюшки (Івано-Франківська області). Допомагала їй готувати святковий обід. Вона мала надзвичайний голос, дуже гарно співала гаївки та вчила мене їх співати..." - розповідає Руслана.

За словами співачки, на Львівщині Великдень святкують пишно і по особливому.

"На свято мешканці Українських Карпат та Прикарпаття не лише славлять воскреслого Христа, а й влаштовують ігри й забави. Всі радіють Воскресінню Христовому та пробудженню весни", - веде вона далі.

 

"Я обов'язково піду до церкви посвятити великодній кошик..." - обіцяє екс-депутатка Лижичко

До речі, мама Руслани, на її переконання, пече найсмачніші паски в світі.

 

"Крім всім відомих інгредієнтів вона додає додаткові жовтки (на 5 яєць - 8 жовтків) та 1 ложку спирту .Також вона додає багато ізюму, лимонної цедри та мед замість цукру", - відкриває сімейні таємниці артистка.

"Цього року я також спробувала спекти власну паску", - зізналася вона.

 

"Цього року я дотримувалася посту, тому дозволю собі поїсти досхочу", - задоволено зітхає зірка.

До речі, за словами Руслани, вона тільки раз на рік - на Великдень - дозволяє собі з'їсти дріжджове тісто.

За матеріалами прес-служби Руслани

powered by lun.ua
Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів