Розинська зізналася у любові до пончиків
Перед тим, як почати приготування маковика, Розіта запалила свічку і поставила на столі іконку.
"Я виросла на Західній Україні. Там усі жінки запалюють свічку і читають "Отче наш" перед тим, як готувати тісто для випічки", - пояснює цю процедуру Наталя "Бліку".
Щоправда, навряд чи для Розинської ця традиція - норма. Адже, як каже Наталя, у її родині завжди пекла бабуся.
"На Маковея вона готувала багато пирогів з маком і мої улюблені пончики з повидлом. Я їх просто обожнювала!" - зізналася пампушечка-телеведуча.
Доки надворі гаряче, Розинська вирішила постояти коло плити |
На Маковея Наталі закортіло рулетика з маком |
Швидко приготувавши тісто, Розіта взялася до начинки з маку і меду.
Між іншим, як запевнила білявка, вже майже п'ять років вегетаріанка. Таке рішення вона прийняла після свого візиту у Тибет. Єдине, від чого Розинська не може відмовитися - це від твердого сиру.
Борошняні вироби Наталя теж намагається практично не їсти.
"Я їм випічку, борошняні вироби тільки у тому разі, якщо дуже голодна", - каже телеведуча.
Розіта запевняє, що їсть випічку, лише якщо дуже голодна. А так і не скажеш |
Шедевр Наташі |
Однак на Маковея Розинська обов'язково збиралася поїсти рулет з маком і пироги.
"Цей аромат мені так нагадує дитинство", - зітхала вона, коли з духовку долинули характері запахи.
Як зізналася блондинка, працювати з тістом їй сподобалося.
"Тепер на вихідних буду готувати вареники!" - пообіцяла сама собі рум‘яна Розіта.
Святковий набір "Розіта" |
Фото "Бліка"