Розинська зізналася у любові до пончиків

16 серпня 2010, 17:12
На свято Маковея, тобто Медового Спасу, телеведуча Наталя Розинська стала до печі. Білявка, яка не так давно, ледь не вмирала на лікарняному ліжку, у 30-градусну спеку грілася коло духовки - захотілося їй спекти рулет з маком.

Перед тим, як почати приготування маковика, Розіта запалила свічку і поставила на столі іконку.

"Я виросла на Західній Україні. Там усі жінки запалюють свічку і читають "Отче наш" перед тим, як готувати тісто для випічки", - пояснює цю процедуру Наталя "Бліку".

Щоправда, навряд чи для Розинської ця традиція - норма. Адже, як каже Наталя, у її родині завжди пекла бабуся.

"На Маковея вона готувала багато пирогів з маком і мої улюблені пончики з повидлом. Я їх просто обожнювала!" - зізналася пампушечка-телеведуча.


Доки надворі гаряче, Розинська вирішила постояти коло плити
На Маковея Наталі закортіло рулетика з маком

Швидко приготувавши тісто, Розіта взялася до начинки з маку і меду.

Між іншим, як запевнила білявка, вже майже п'ять років вегетаріанка. Таке рішення вона прийняла після свого візиту у Тибет. Єдине, від чого Розинська не може відмовитися - це від твердого сиру.

Борошняні вироби Наталя теж намагається практично не їсти.

"Я їм випічку, борошняні вироби тільки у тому разі, якщо дуже голодна", - каже телеведуча.

Розіта запевняє, що їсть випічку, лише якщо дуже голодна. А так і не скажеш
Шедевр Наташі

Однак на Маковея Розинська обов'язково збиралася поїсти рулет з маком і пироги.

"Цей аромат мені так нагадує дитинство", - зітхала вона, коли з духовку долинули характері запахи.

Як зізналася блондинка, працювати з тістом їй сподобалося.

"Тепер на вихідних буду готувати вареники!" - пообіцяла сама собі рум‘яна Розіта.

Святковий набір "Розіта"

Фото "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів