"Я тебе люблю": Гросу жестовою мовою зворушливо заспівала з дітьми, які мають порушення слуху. Відео

9 лютого, 11:30

Співачка Аліна Гросу випустила відео на свою пісню "I Love You", для якого спеціально вивчила жестову мову.

У кліпі з артисткою знялися вихованці Чернівецької школи-інтернат №2 для дітей з порушенням слуху.

Скріншот із відео

"Кохаю" має звучати всіма мовами світу, включаючи жестову. Адже кожна людина має відчути себе важливою серцю іншого. Жестова мова стала важливим доповненням сенсу пісні. Я тебе люблю - це слова, які ми присвячує не лише другим половинкам, але й найріднішим, нашим друзям та кожному", - наголосила Аліна.

Звертаючись до всіх людей України та світу, виконавиця закликала бути уважними одне до одного та вивчати якомога більше мов.

Аліна збирається продовжувати вдосконалювати свою жестову мову

Аліна збирається продовжувати вдосконалювати свою жестову мову

Фото пресслужби

"Руйнуйте будь-які бар’єри у спілкуванні, щоб завжди мати змогу сказати про головне: люблю тебе, вдячний тобі, дякую, що поруч. Підтримуйте один одного і не соромтеся зізнаватися у своїх почуттях. Під час зйомок ми постійно обіймалися з юними учасниками кліпу та спілкувались. Давайте разом творити добро і дарувати один одному увагу", - сказала Гросу.

До речі, також Аліна зізналася, що "I Love You" - тепер улюблена пісня її тата та молодшого брата Михайла, який її постійно наспівує.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, під час Нацвідбору на Євробачення 2024 зіркою соцмереж стала Катерина Заботкіна, яка виконувала пісні фіналістів жестовою мовою.

Щоправда, Українське товариство глухих назвало переклад "низькосортним". Сама ж Катерина в інтерв’ю "Українській правді. Життя" підкреслила, що не перекладає текст дослівно, а адаптує його для людей з порушеннями слуху.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів