"Це нечемно": 7-річна донька Фреймут пояснила, чого не можна робити з гарячою стравою

30 липня, 15:30
Донька Фреймут пояснила, як правильно різати м'ясо

Донька Фреймут пояснила, як правильно різати м'ясо

Колишня телеведуча та знавчиня етикету Ольга Фреймут ділиться досвідом не лише зі своєю аудиторією, а, перш за все, з дітьми.

Однак цього разу, користуючись нагодою, етикету за столом повчила не Ольга, а її 7-річна донька Євдокія.

"Якщо їжа занадто гаряча, не слід різати її на маленькі шматки. Це нечемно", - пояснила дівчинка.


Євдокія повчила етикету
Цікаво, чи дотримується правил етикету Євдокія, коли поряд немає мами з камерою?

За правилами кулінарного етикету, від цілого шматка, який лежить на таріл­ці, ножем, притримуючи шматок видел­кою, відрізають невеликі шматки і за допо­могою виделки кладуть їх до рота. Розрізати все м'ясо на шматки не рекомендується.

Поки дівчина повчала мамину аудиторію, з її тарілки елегантно випав маленький шматок їжі:)

Поки дівчина повчала мамину аудиторію, з її тарілки елегантно випав маленький шматок їжі:)

До речі, Євдокія спілкується англійською.

Як відомо, Фреймут змалечку прищеплює гарні манери своїм трьом дітям - Златі, Валерію та Євдокії. Раніше вона влаштовувала для них перевірку з етикету чаювання.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів