"Це нечемно": 7-річна донька Фреймут пояснила, чого не можна робити з гарячою стравою

Донька Фреймут пояснила, як правильно різати м'ясо
Колишня телеведуча та знавчиня етикету Ольга Фреймут ділиться досвідом не лише зі своєю аудиторією, а, перш за все, з дітьми.
Однак цього разу, користуючись нагодою, етикету за столом повчила не Ольга, а її 7-річна донька Євдокія.
"Якщо їжа занадто гаряча, не слід різати її на маленькі шматки. Це нечемно", - пояснила дівчинка.

За правилами кулінарного етикету, від цілого шматка, який лежить на тарілці, ножем, притримуючи шматок виделкою, відрізають невеликі шматки і за допомогою виделки кладуть їх до рота. Розрізати все м'ясо на шматки не рекомендується.

Поки дівчина повчала мамину аудиторію, з її тарілки елегантно випав маленький шматок їжі:)
До речі, Євдокія спілкується англійською.
Як відомо, Фреймут змалечку прищеплює гарні манери своїм трьом дітям - Златі, Валерію та Євдокії. Раніше вона влаштовувала для них перевірку з етикету чаювання.