Не Тополя, і не Бекхем: якими були дівочі прізвища зірок, а хто повертав їх собі після розлучення. ТЕСТ

13 вересня, 07:00

В Україні та світі досі існує традиція, коли жінки після одруження беруть прізвище чоловіка. І деякі українські та західні зірки свого часу її наслідували.

Чи здогадаєтеся, яким було дівоче прізвище співачки Олени Тополі? А відомої дизайнерки Вікторії Бекхем? Та хто відмовився від прізвища чоловіка після розлучення? Хутчіш проходьте цікавий тест від ТаблоID та дізнавайтеся більше про улюблених зірок.

Співачка MamaRika, яка колись виступала під псевдонімом Еріка, у 2020 році одружилася із гумористом Сергієм Середою. Згодом вона взяла його прізвище, а от яке її дівоче?

Родина співаків Тараса і Олени Тополі офіційно народилася у 2013 році. Тоді ж співачка змінила своє дівоче прізвище – яким воно було?


У 2018 році телеведучий Тімур Мірошниченко одружився із юристкою Інною. Яким було її дівоче прізвище?

Олександр та Влада Зінченки – найвідоміша українська футбольна родина. У серпні 2020 року пара одружилася і ведуча змінила своє прізвище – яким воно було до?

Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк теж офіційно змінювала прізвище після одруження. Яким воно було?

Навесні цього року шоумен Володимир Остапчук одружився втретє. Його обраницею стала на 17 років молодша Катерина. Яке її дівоче прізвище?

Українська акторка Ірма Вітовська має подвійне прізвище. Друге вона взяла після одруження із другим чоловіком. Яке повне прізвище зірки?

Дизайнерка та учасниця гурту "Spice Girls" Вікторія Бекхем вже 25 років носить прізвище свого чоловіка-футболіста Девіда. Чи згадаєте її дівоче прізвище?

Після одруження акторка Сальма Хаєк взяла прізвище свого чоловіка. Яке?

Після одруження у 2019 році співачка Майлі Сайрус взяла прізвище свого чоловіка. Яким воно було?

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів