Бужинська попозувала у сітчастому ліфчику та закликала не пити з "чашки" свого партнера

18 жовтня 2023, 12:33

Співачка Катерина Бужинська, яка останнім часом тішить підписників гламурними фотосесіями, вирішила підкріпити черговий знімок філософськими роздумами про стосунки.

44-річна Катя показалася у чорному вбранні, з-під якого виставила груди в прозорому бюстгальтері, та закликала давати простір своєму партнеру.

"Нехай у вашій єдності будуть вільний простір, щоб небесні вітри могли танцювати між вами. Любіть всім серцем, але не пов'язуйте один одного своєю любов'ю. Нехай між берегами ваших душ чудове море. Наповнюйте один одного, але не пийте із "чашки" партнера", - зауважила Бужинська.

Катя останнім часом помітно схудла та розквітла 

Катя останнім часом помітно схудла та розквітла


"Віддайте один одному свій хліб, але їжте кожен окремо. Співайте, танцюйте і радійте разом, але давайте один одному побути наодинці з собою. Навіть струни скрипки розташовуються окремо, хоч разом вони й створюють чудову мелодію", - поділилася думками Катерина.

Фото Бужинської стали більш фешн

Фото Бужинської стали більш фешн

"Віддавайте один одному свої серця, але не себе. Стійте поруч, але не занадто близько один до одного: колони чудових храмів також розташовані на якійсь відстані, так і дуб і кипарис теж не ростуть в тіні один одного", - зазначила мати трьох дітей.

Катерина на стилі

Катерина на стилі

Як відомо, сама Бужинська вже 9,5 років одружена з Дімітром Стойчевим і живе з ним у Болгарії. У пари двоє спільних дітей - двійнята Катруся та Дмитрик.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів