Кухар у чорній сукні з голими плечем пожалілася на спустошеність. Фото

27 березня, 13:00

42-річна прима-балерина Національної опери Катерина Кухар підняла в мережі тему спустошеності, емоційної напруги та страху.

Танцівниця показалася у чорній сукні з оголеним плечем та поміркувала про почуття, які останнім часом відчувають українці.

"Спустошеність… Це те, що всі ми зараз відчуваємо. Кожного дня намагаючись обнулитися та неймовірними зусиллями змусити себе вірити, що далі буде краще, легше, спокійніше, безпечніше. І так по колу…", - зазначила балерина.

Тендітна Кухар попозувала у монохромі з оголеним плечем

Тендітна Кухар попозувала у монохромі з оголеним плечем


"З одного боку знаходишся у постійному епіцентрі напруги та страху. З іншого - емоції ніби атрофуються, лишаючи по собі лише спустошення. В цьому стані легко сплутати інстинкт самозбереження з відчуттям розпачу та байдужості. Мозок наче постійно шукає лазівки, щоб адаптуватися і не зійти з глузду. Бережіть себе… ", - закликала Кухар.

Катерина проілюструвала спустошеність новими фото

Катерина проілюструвала спустошеність новими фото

Як відомо, Кухар уже кілька місяців приписують розлучення з чоловіком Олександром Стояновим. І сама вона же в жовтні минулого року натякала на зміни в особистому житті, хоча досі не казала нічого конкретного.

Балерина має двох дітей: сина Тимура від попередніх стосунків і доньку Анастасію від Стоянова.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів