(Екс)дружина Мурата Налчаджиоглу розповіла, чому опинилася в Ірландії та чи збирається назад в Україну

13 грудня 2023, 10:30

(Екс)дружина колишнього чоловіка Ані Лорак, бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Лілія на тлі останньої подорожі в Європу розказала, чи планує там залишатися.

Як пояснила підписникам жінка, вона поїхала в Ірландію до подруги, щоби зрозуміти, як бути далі.

"Найчастіше запитання, яке я постійно отримую, це про те, чи переїхала жити до Дубліна на постійній основі, чи планую повертатися в Україну.

Я приїхала сюди до своєї подруги, вона живе вже тут понад два роки. Вона запросила мене до себе в гості, аби я приїхала, розвіялася, повністю змінила обстановку, побачила щось нове, щось інше, перезавантажилася і зрозуміла, куди та як рухатися далі", – пояснила Лілія.


А про свого коханого Лілія не згадала

А про свого "коханого" Лілія не згадала

скрін з instagram

"Спочатку я справді думала, що переїду сюди жити, заберу сюди свою дитину, маму, ми почнемо життя з чистого аркуша. Всюди добре, але вдома – найкраще. Зовсім скоро я повернуся додому, моя відпустка закінчиться вже післязавтра (14 грудня – ред.). Поки я повертаюся до України, а далі буде видно. Життя все розставить на свої місця", – додала вона.

Нагадаємо, у жовтні дружина Мурата Лілія видалила всі спільні фото з (екс)коханим, включно зі знімками з весілля, яке відгуляли у червні цьогоріч в Конча-Заспі.

А поки Лілія мандрує Європою, її (екс)чоловік проводить час в обіймах іншої жінки.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів