зірковий факап-стендап

Баляндраси

Казкове весілля та троє синів: історія кохання "Холостяка" Чмерковського і його дружини

15 липня, 07:00
Холостяк Макс Чмерковський дружина

Максим Чмерковський одружився у 2017 році з танцівницею Петою Маргатройд

Родина 44-річного українсько-американського хореографа Максима Чмерковського днями поповнилася. Його 38-річна дружина-танцівниця Пета Маргатройд народила третього сина.

ТаблоID розповідає найтанцювальнішу історію кохання пари, яка підкорила серця тисячів прихильників. Яку найбільшу помилку свого часу зробив Макс? Чому Пета довго не могла довіритися майбутньому чоловіку? Та яке важке випробування пройшла пара протягом 2,5 років подружнього життя? Усі деталі – у матеріалі.

Перша зустріч

Танцюрист Максим Чмерковський народився в Одесі. Коли йому було 14 років, родина емігрувала до США. Там він здобув свою популярність, зокрема, завдяки розважальному шоу "Танці із зірками". В Україні ж він став першим телевізійним холостяком, про що згодом відверто пожалкував.


Пета Маргатройд народилася у Новій Зеландії, але її родина свого часу переїхала до Австралії. З 4 років дівчина почала займатися танцями – вивчала класичний балет і стала професійною танцівницею. Вона брала участь у тому ж телевізійному танцювальному проєкті, що й Чмерковський.

Макс Чмерковський разом із дружиною

"Танці із зірками" Максима Чмерковського звели з його теперішньою дружиною. Вони почали зустрічатися у 2012 році

Але спочатку пара зустрілась на Бродвеї, куди Макса запросили для участі у шоу, як зірку. Пета вже була там своєю зіркою. З перших хвилин вона його захопила, але не більше. Тоді Чмерковський мав стосунки і думати про іншу жінку не міг. Однак аура, яка йшла від Маргатройд, не давала спокою.

"Кохання з першого погляду – ні. Було перше знайомство, вона була для мене суперстар, але не більше. Адже я багато бачив гарних людей", - розповідав танцюрист в розмові з Анною Оліцькою.

Велика помилка

Коли Макс завершив стосунки з колишньою, він інакше подивився на Пету. Тоді вона теж була вільною, і їхній роман закрутився. Однак за 9 місяців чоловік вирішив розійтися.

"Це було так безглуздо. Чоловіча безглуздість. Я злякався. Я відкривав шафу – а там скрізь її речі. Про свободу я не думав, я просто злякався", - пояснював він Славі Дьоміну.

За словами Макса, Пета важко сприйняла це рішення. А ще більше чоловіка засудили рідні. Вони вже встигли прикипіти душею до неї. Мама Чмерковського навіть певний час не розмовляла з ним.

"Мама сказала, що я дурень. Вони всі (родичі – ред.) закохалися в неї з першого погляду. Проблем з батьками узагалі не було. Всі мої друзі її обожнюють. Коли ми розійшлися, вони думали: ти дурень. Але не лізли, бо ми мали самі розібратися", - пригадував Макс.

За декілька місяців майбутнє подружжя знову зустрілося під час участі в шоу. І їхні стосунки закрутилися.

"Я раніше ніколи не повертався ні до кого. Але тут я подумав: це та сама. Для мене вона найкрасивіша. Я закохався очима одразу, а потім закохався у риси характеру. Вона інша, вона – моє. Та, що може мене заспокоїти. У мене не виходить бути під таким впливом ні з ким іншим. Для мене Пета точно та, з ким я хочу бути", - зауважував чоловік.

Однак Маргатройд не одразу пробачила і забула розрив, ініційований чоловіком. Вона теж певний час вчилася наново довіряти йому.

Весілля у замку

Розібравшись у собі та своїх стосунках, пара не забарилася з весіллям. У 2015 році Макс освідчився Петі під час "Танців із зірками". Закохані одружилися 8 липня 2017 року. Святкування відбулося у замку Охека, що біля Нью-Йорка. Як зізнавався Чмерковський, він мріяв про таке місце. Пета навпаки, але побачивши локацію, обома руками підтримала коханого.

Молодята обрали традиційні весільні вбрання. Сукня Пети була з відкрити плечима і багатоярусною, що змусило її добряче похвилюватися на шляху до вівтаря.

"Я намагалася не спіткнутися через свою сукню. І дуже нервувала, крокуючи цим проходом", - розповідала жінка.

Розділити важливу подію в житті молодят зібралося близько 250 гостей. Але найголовнішим серед них був їхній син-первісток Шай. Він народився у січні 2017 року.

Макс Чмерковський і його старший син Шай

Цього року хлопчику виповнилося вже 7 років

Радість батьківства

Перша вагітність для Пети пройшла чудово, ділився Чмерковський. Попри свій страх і внутрішнє небажання, він все ж був присутній на пологах та підтримував дружину. Однак друга дитина далася парі нелегко. Танцівниця пережила три викидні протягом 2,5 років. Перший стався на п’ятому тижні вагітності.

"Ми завагітніли в Україні і я повернулася (додому – ред.) не знаючи про це", - пригадувала вона.

Тоді ж Маргатройд захворіла на коронавірус, і її шпиталізували. Про свій стан і непоправні наслідки хвороби вона дізналася уже в лікарні. За вісім місяців Пета знову завагітніла, але й тут порадувати чоловіка не встигла.

"Я збиралася летіти в Нью-Йорк і хотіла показати (чоловіку – ред.) картку, що завагітніла. Але цього не сталося. Я сказала, що це (викидень – ред.) сталося знову. Тоді я зрозуміла, наскільки він засмучений. Мені було соромно, я не знала як вимовити: у мене був викидень", - відверто зізнавалася Пета.

Але вже у червні 2023 року у пари народився другий син Ріо Джон.

Хореограф Максим Чмерковський із другим сином

Біографія Максима Чмерковського поповнилася ще одним довгоочікуваним сином

А вже про третю вагітність жінка дізналася за чотири місяці після пологів.

"У нас абсолютно нормальна родина. Ідеальних немає, є проблемки, і це ок. На сьогодні ми багато з нею пройшли. До того, як з’явився Шай, ми багато зрозуміли, що ми хочемо бути разом", - пояснював Чмерковський.

Чмерковський з дружиною

Інстаграм Макса Чмерковського і Пети переповнений їхніми спільними щасливими фото

Зміцнила цю родину ще одна дитина. 12 липня 2024 року у пари народився третій син. Як зазначив щасливий батько, пологи зайняли "близько 47 секунд і рівно один поштовх". Хлопчика назвали Мілан Максим.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів