Кацурін показав рецепт "топового" сендвіча з тунцем і сиром

27 березня, 18:30

Блогер та ресторатор Міша Кацурін приготував швидкий і смачний перекус.

У своєму Instagram показав рецепт "топового" сендвіча з тунцем.

"Приготування: 20 хвилин. Нам знадобиться: хліб бріош тостовий, 2 слайси, тунець концервований 100 г, яйце 1 шт, цибуля шалот декілька штук, стебло селери, як і цибулі, лимон цедра і фреш, сир чедер, майонез 100 г, гірчиця французька, перець мелений, сіль і огірки мариновані", - проінструктурував ресторатор.

Для начінки необхідно дрібно нарізати цибулю та селеру. Додати майонез, гірчицю, цедру і фреш лимону, тунець (без рідини), варене круте яйце, сіль, перець за смаком та перемішати до однорідної консистенції.

Слід також вичавити лимонний фреш

Слід також вичавити лимонний фреш

"Змащуємо хліб вершковим маслом й обсмажуємо з однієї сторони. Викладаємо сир, рибну начинку і смакуємо, за бажанням, з маринованими огірками", - порадив Кацурін.

Нагадаємо, раніше Кацурін показував, як приготувати американські макарони вдома.

IDEALMEDIA