Дорофєєва та Міша Лебіга спільним кліпом закликали українців діджитально обійматися. Відео

Дорофєєва та Міша Лебіга спільним кліпом закликали українців діджитально обійматися. Відео

18 квітня, 12:00

Надя DOROFEEVA випустила фіт "А я все плакала" з популярним блогером Мішею Лебігою.

Як кажуть автори пісні, серед яких сама Надя, її чоловік Міша Кацурін та саундпродюсер Іван Клименко, вона про те, що наболіло.

"Пісню ми писали нашим основним авторським складом. А Міша (Лебіга) дописав свою частину вже на студії – це його імпровізація. Взагалі, все дуже легко сталося. Буває, коли пісня миттєво з’являється, на відчуттях. Ця пісня – саме така, є в неї якась магія" – розповідає DOROFEEVA.

Міша Лебіга і Надя Дорофєєва випустили спільний кліп

Міша Лебіга і Надя Дорофєєва випустили спільний кліп

Фото Іван Ходанич

"Коли я прийшов на студію, Надя запитала: "Про що ти хочеш сказати? Що тебе турбує?". Я сказав, що трошки втомився від того, що люди сруться між собою по пустякам якимось. Хвилинку подумав і наговорив в мікрофон цей текст, з першого дубля", – запевенив Міша.

Надя у відео змінила кілька сексі-луків

Надя у відео змінила кілька сексі-луків

Трек "А я все плакала" – спільний творчий меседж, адресований всім українцям. Це музичне нагадування про те, що сваритися між собою через дрібниці – "неприкольно", і зараз в цьому не має жодного сенсу.

"Мій улюблений рядок в пісні: "Навіщо люди саджають в своїх садах квіти зла?". Дійсно, зараз наша пісня може бути нагадуванням про те, що краще діджитально обіймати одне одного та підтримувати, ніж продовжувати викидати образи та злість на інших людей", – каже DOROFEEVA.

Міша і Надя закликають українців не сратися, а обійматися діджитально

Міша і Надя закликають українців "не сратися", а обійматися діджитально

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів