"Справжній трудоголік в нашій родині": Скічко у мережі похвалився дочкою-іменинницею

23 березня, 16:50

Колишній губернатор Черкаської області Олександр Скічко привітав свою доньку від Єлизавети Юрушевої, Наталю з 9-річчям та розповів про її мрію.

Про це він написав у своєму Instagram.

"В свій день народження вона працює! Кажучи по правді, вона справжній трудоголік в нашій родині! Прокидається о 7, повертається додому о 8 вечора!Школа, танці, англійська, італійська, математика, шахи, гімнастика! Ця дівчинка ніколи не спиняється і все заради своєї мрії", - написав Скічко.

Дівчинка все більше стає схожа на батька

Дівчинка все більше стає схожа на батька


Він зазначив, що дівчинка мріє стати актрисою.

"Минулого року перестала дивитись YouTube, самостійно прийнявши таке рішення, тому що "нічого корисного там немає". Згадую себе у 8, мені б таку свідомість! Наші діти точно зможуть більше аніж ми!" - додав Олександр.

Також він ніжно побажав доньці здійснення всіх її мрій.

"Дівчинко моя, вітаю тебе з твоїм святом! Бажаю аби твої заповітні мрії здійснились, ти заслуговуєш на це! Люблю тебе безмежно!", - звернувся Скічко до Тати.

Фото Instagram Олександра Скічка

Нагадаємо, в Олександра Скічка двоє дітей: Наталя та 1,5 річна Анна. Також він виховує 16-річного сина своєї дружини Єлизавети Юрушевої від попереднього шлюбу.

Як відомо, зараз сім'я Скічка проживає у Мілані. Його дружина з дітьми виїхали за кордон на початку повномасштабної війни в Україні.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів