Дімопулос у хижому купальнику і без нього повчила, як залишатися в благосному стані

24 лютого, 10:07

Блогерка та колишня співачка Санта Дімопулос потішила підписників новими гарячими фотографіями та розповіла, що їй допомагає залишатися у благосному стані.

Світлинами Санта поділилася у своєму Instagram.

На кадрах блогерка, яка нині проживає у Дубаї, позує у суцільному купальнику у хижий принт та з квіткою у волоссі. Щоправда, є і пікантніші фото: 36-річна Дімопулос позує у басейні голяка, прикриваючи груди руками.

Фото Instagram Санти Дімопулос

Аби підтримувати свою фігуру, Санта регулярно займається спортом та дотримується правильного харчування

Аби підтримувати свою фігуру, Санта регулярно займається спортом та дотримується правильного харчування

У дописі під фото Санта перелічила свої п'ять правил, які допомагають їй залишатися у доброму стані. З її слів, це вдячність, фізична активність, здоровий режим дня, харчування й вода та допитливість.

"Легкість у тілі – це не лише про вагу. Це відчуття комфорту, здоров'я, розслабленості, гнучкості. Тіло – наш храм, зберігач емоційної пам'яті та найкращий друг, який вказує нам на помилки мислення та наші програми. Від нього нікуди не втечеш і з ним важливо правильно взаємодіяти", - написала блогерка.

Вона також зазначила, що правильний режим дня дуже важливий.

"Засипати не пізніше 12-ї ночі. Прокидатися не пізно. Ранок – час для себе та настрою на весь день. Не встигаєте? Лягайте раніше і раніше вставайте. Розпишіть собі весь тиждень, щоб режим роботи/відпочинку/тренувань/харчування був придатним та здоровим", - запевнила Санта.

Фото Instagram Санти Дімопулос
У Санти двоє дітей: 15-річний син Даніель та 4-річна донька Софія

У Санти двоє дітей: 15-річний син Даніель та 4-річна донька Софія

"Я ще додала б: беріть наставника. Це допоможе рухатися ясніше, швидше розвиватися, не зависати у стражданнях та програмах минулого, досягати наміченого та звільнятися від непотрібного. І вчіться не мати претензії, очікувань, сценаріїв для життя. Приймайте все як неоціненний досвід, адже наше розуміння "добре/погано" найчастіше лише вузьке значення, що не має нічого спільного з реальністю", - додала Дімопулос.

Нагадаємо, Санта Дімопулос якось в інтерв'ю розповідала, що дуже сумує за Києвом, але ще не готова перевозити туди дітей, мовляв, не хоче, аби вони бачили війну.

Як відомо, Новий рік старший син Санти, 15-річний Даніель святкував зі своїм батьком, Андрієм Джеджулою у Києві.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів