Син Дімопулос уперше за 2 роки приїхав до України та показався на кухні свого тата

19 грудня 2023, 15:30

Син ексспівачки Санти Дімопулос Даніель уперше за час повномасштабного вторгнення приїхав до України.

Поки зіркова мама займається самопізнанням на Балі, 15-річний хлопець проводить час у Києві зі своїм татом, шоуменом Андрієм Джеджулою.

Тато з сином возз'єдналися у Києві

Тато з сином возз'єдналися у Києві

У Instagram Андрій показав, як вони з Даніелем куховарять разом.

Питання, від кого в Джеджули-молодшого такі кучері, зайві

Питання, від кого в Джеджули-молодшого такі кучері, зайві

"...Майже чотири конфорки завжди зайняті, бо цей чувачок їсть все, і я боюся, щоби не з'їв мене!", - поділився 48-річний Джеджула.

Мамо, не переживайте, дитина їсть

Мамо, не переживайте, дитина їсть

Дехто з підписників шоумена висловив думку про те, що не варто під час війни привозити дітей до України. На це сам Даніель у коментарях відповів: "Я сам захотів приїхати, заспокойтеся".

15-річний Даніель у своєму Instagram, який веде англійською, ділиться враженнями від поїздки. Зокрема він зняв для сторіс розбиту військову техніку росіян, з сарказмом зазначивши, що був змушений покинути Україну через дорогих визволителів

15-річний Даніель у своєму Instagram, який веде англійською, ділиться враженнями від поїздки. Зокрема він зняв для сторіс розбиту військову техніку росіян, з сарказмом зазначивши, що був змушений покинути Україну через "дорогих "визволителів""

Санта восени приїздила до Києва з 4-річною донькою Софією, але без Даніеля

Санта восени приїздила до Києва з 4-річною донькою Софією, але без Даніеля

Нагадаємо, офіційно Санта і Андрій одружені не були. Після розставання батькам Даніеля не одразу вдалося порозумітися. Було й таке, що Джеджула звинувачував Дімопулос у махінаціях з квартирою, підробці документів, незаконному вивезенні сина за кордон та "замовленні" його побиття арматурою та молотком.

Утім згодом пристрасті вщухли, і в 2017-му році Санта зі своїм чоловіком Ігорем Кучеренком навіть прийшла на весілля до Андрія.

До речі, його дружина Юлія Леус відтоді встигла стати його двічі колишньою, і вони з шоуменом тепер чубляться по судах через спільну доньку Адель.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів