Сексі-русалонька: 47-річна Шакіра в декольтованому топі зі шворками попозувала серед хвиль

5 березня, 16:30

Колумбійська співачка Шакіра, яка наприкінці березня обіцяє порадувати фанів новим альбомом із яскравою назвою "Las Mujeres Ya No Lloran" ("Жінки більше не плачуть"), прорекламувала його у Instagram звабними фото.

47-річну зірку зазнімкували на пляжі. Струнку фігуру Шакіри підкреслює топ зі шворками, її коси трохи мокрі, а на руках - золотавий пісок.

У дописі Шакіра згадує свій майбутній альбом та одну пісню з нього - Nassau (Нассау - столиця Багамських островів - ред.)

У дописі Шакіра згадує свій майбутній альбом та одну пісню з нього - "Nassau" (Нассау - столиця Багамських островів - ред.)

Може, і фотосесія проходила на Багамах?

Може, і фотосесія проходила на Багамах?


Артистка позувала у хвильках

Артистка позувала у хвильках

Нагадаємо, розставання з батьком її дітей, Жераром Піке, про зраду якого Шак дізналася, коли її батько перебував у реанімації, неочікувано стало початком нового, світлого розділу в житті виконавиці.

Пісні, в яких вона виливала свій гнів та біль, полюбила публіка, і вони злетіли на верхівки світових чартів. Творча кар'єра Шакіри, яка стояла на паузі, поки для неї пріоритетом номер один була сім'я, отримала друге дихання, і тепер зірка збирається в світовий тур.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів