"Щоб була складною за смаком": Могилевська показала рецепт куті і розкрила свій фірмовий секрет
Співачка Наталія Могилевська продовжує ділитися рецептами до різдвяних свят.
Цього разу артистка показала, як приготувати кутю, і розкрила свій лайфхак.
"Ділюся з вами, як завжди, найкращим і найкориснішим. Яке ж Різдво без куті? Тож розповім, як її готую я. У кожної родини свій рецепт", - звернулася до аудиторії Наталія.
Для приготування знадобиться: два стакани відвареної пшениці, ст. л. замочених родзинок, ст. л. горішків, ст. л. меду і така сама кількість замоченого маку.
"Будь-яка солона страва потребує для смаку трішечки (чайну ложечку) меду. Такий самий секрет моєї куті. Для того, щоб вона була складною за смаком. Щоб смак розкрився, треба додати те, що завжди розкриває його - трішечки солі", - порадила Наталія.
Нагадаємо, раніше Могилевська показувала рецепт "шоколадного вибуху" для дітей та як смачно приготувати гарбуза.