Стейки, але не м'ясо: Огнєвіч поділилася оригінальним овочевим рецептом
Співачка Злата Огнєвіч активно продовжує вести свій кулінарний блог.
Цього разу виконавиця і господиня приготувала пармезанові стейки з капусти.
Для приготування знадобиться: капуста; оливкова олія; улюблені трави; сіль, перець за смаком та пармезан.
Спершу нарізаємо капусту на стейки. Далі подрібнюємо спеції, перець та сіль. Поливаємо стейки оливковою олією і засипаємо трави. Відправляємо капусту в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.
Нагадаємо, раніше Огнєвіч вже показувала, як приготувати кабачкову пасту з креветками, корисну запіканку та хачапурі, що не додасть зайвих кіло.
Приєднуйтесь до дискусії