Стейки, але не м'ясо: Огнєвіч поділилася оригінальним овочевим рецептом
Співачка Злата Огнєвіч активно продовжує вести свій кулінарний блог.
Цього разу виконавиця і господиня приготувала пармезанові стейки з капусти.
Для приготування знадобиться: капуста; оливкова олія; улюблені трави; сіль, перець за смаком та пармезан.
Спершу нарізаємо капусту на стейки. Далі подрібнюємо спеції, перець та сіль. Поливаємо стейки оливковою олією і засипаємо трави. Відправляємо капусту в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.
![Всі рецепти Злати легкі і швидкі в приготуванні](https://imgnewtabl.pravda.com.ua/tabloid/system/MediaPhoto/photo/5/5/150549/55e492e391a11b9e15538579a248eb651715078374.jpg?w=1210&q=90)
Всі рецепти Злати легкі і швидкі в приготуванні
![](https://imgnewtabl.pravda.com.ua/tabloid/system/MediaPhoto/photo/c/0/150551/c07a401497a5f36ffa09c495442b3b7f1715078407.jpg?w=1210&q=90)
![](https://imgnewtabl.pravda.com.ua/tabloid/system/MediaPhoto/photo/1/b/150553/1b7d4fc9915734962ed9e76f45bf366e1715078422.jpg?w=1210&q=90)
![Наостанок посипаємо стейки пармезаном і знов на кілька хвилин відправляємо в духовку](https://imgnewtabl.pravda.com.ua/tabloid/system/MediaPhoto/photo/f/2/150550/f2483525ca726b86d93c33fe41f960c21715078396.jpg?w=1210&q=90)
Наостанок посипаємо стейки пармезаном і знов на кілька хвилин відправляємо в духовку
Нагадаємо, раніше Огнєвіч вже показувала, як приготувати кабачкову пасту з креветками, корисну запіканку та хачапурі, що не додасть зайвих кіло.
Приєднуйтесь до дискусії