Бекхеми, Джолі, Лопес та Анатоліч: зірки, які присвятили татуювання своїм коханим. Фото

9 квітня, 09:00

Деякі зірки свого часу вирішили увіковічнити любов і зробити татуювання на честь коханих. Так, Девід Бекхем, окрім імені дружини Вікторії, набив на руках ще й її прізвисько за часів роботи у попгурті. А його син Бруклін зробив і портрет, і очі, і прізвище коханої Ніколи.

Анджеліна Джолі теж присвячувала татуювання своїм чоловікам. Та двічі після розлучень їй довелося зводити їх. Усі деталі ТаблоID зібрав у цьому матеріалі.

Анатолій Анатоліч

39-річний ведучий Анатолій Анатоліч має чи не найбільшу кількість татуювань серед українських знаменитостей. Кожен малюнок по-своєму особливий для чоловіка і має своє значення. Так, у 2018 році він поповнив колекцію і набив на руці маленьку дзиґу. Цей малюнок Анатоліч присвятив своїй дружині – піарниці Юлії Бойко, яка називає себе Юла.


"Ми живі тільки в русі, як у дзиґи, коли зупиняємося - падаємо. Звичайно, це привіт Юлі і справі її життя", - пояснював телеведучий.

До речі, у Анатоліча є татуювання, яке він присвятив усій своїй родині. Кольоровий напис "ЛЮНА" зроблений за ескізом перших літер імен його дружини та дітей, які вони власноруч написали.

Фрази-татуювання, до речі, досить популярні серед знаменитостей

Фрази-татуювання, до речі, досить популярні серед знаменитостей

Девід Бекхем

48-річний футболіст Девід Бекхем точно є рекордсменом серед селебріті за кількістю татуювань, адже він їх має близько сотні. Кожен малюнок, як говорив сам чоловік, присвячений родині. Не винятком є і його дружина Вікторія. Девід набив її ім’я на руці.

Татуювання зірок часто пов'язані з їхньою родиною

Татуювання зірок часто пов'язані з їхньою родиною

На середньому пальці лівої руки голова сімейства набив слово "Posh". Саме таке прізвисько мала Вікторія за часів участі у Spice Girls.

Саме таке татуювання зробив син Бекхемів Круз, але на лікті правої руки

Саме таке татуювання зробив син Бекхемів Круз, але на лікті правої руки

Подейкують, що і троянда на шиї Девіда теж присвячена дружині.

Натомість Вікторія навпаки – позбувається татуювань на честь чоловіка. У 2022 році ЗМІ майоріли припущеннями, що у зірковій родині криза. Ба більше – подейкували, що Вікторія йде від Девіда, бо звела татуювання з його ініціалами, яке красувалося на її зап’ясті.

Фото: Getty Images

Однак сама жінка спростувала усі чутки. Мовляв тату зносилося і не виглядало таким же гарним, як і раніше. І вони їй геть набридли.

Бруклін Бекхем

25-річний нащадок родини Бекхемів Бруклін свого часу з нетерпінням чекав повноліття, аби зробити перше татуювання і бути схожим на зіркового голову сімейства. Відтоді чоловік має від 80 до 100 татуювань, значна частина яких присвячена його дружині-моделі Ніколі Пельтц.

У 2023 році на шоу Дженніфер Гадсон він показ портрет Ніколи, який зробив на плечі. Щоправда у мережі Бекхема-молодшого висміяли за цей малюнок. І припустили, що зробити його він міг по акції "три за сто баксів", і пораділи, що у разі розлучення Бруклін матиме гроші, аби скористатися лазерним видаленням татуювань.

Тату зірок подекуди вражають. Як вам такий портрет Ніколи - схожа?

Тату зірок подекуди вражають. Як вам такий портрет Ніколи - схожа?

Крім автопортрету Ніколи Бруклін витатуював на грудях її прізвище. На шиї Бекхем зобразив очі коханої. А на руці набив текст їхніх весільних обітниць.

Також на шиї у Брукліна красується ім'я Ніколи

Також на шиї у Брукліна красується ім'я Ніколи

Хейлі Бібер

30-річний співак Джастін Бібер має чимало татуювань на своєму тілі. Не відставати від нього вирішила і його 27-річна дружина-модель Хейлі. У 2020 році вона присвятила своєму коханому татуювання. На безіменному пальці лівої руки вона набила першу літеру його імені та додала зірочку.

Цікаво, нещодавно у ЗМІ подейкували, що у молодого подружжя криза в стосунках. Ба більше – справа йде до розлучення. Утім, на фоні чуток Хейлі у березні ніжно вітала свого чоловіка з 30-річчям. Щоправда не новим тату, а архівними світлинами.

Як бачите, у Хейлі не одне татуювання на руках
Як бачите, у Хейлі не одне татуювання на руках

Джей Ло і Бен Аффлек

В горі, в радості і в татуюваннях – разом. У 2023 році 54-річна співачка Дженніфер Лопес і її 51-річний чоловік Бен Аффлек вирішили увіковічнити своє кохання. До дня закоханих вони зробили парні тату.

Джей Ло з боку серця набила знак нескінченості, який пробиває стріла. А от Бен – дві стріли, які між собою перетинаються. Всередині малюнка вибиті перші літери їхніх з коханою імен.

Інколи не так складно здогадатися, що означають татуювання знаменитостей

Інколи не так складно здогадатися, що означають татуювання знаменитостей

Нагадаємо, що ця парочка таємно одружилася у 2022 році у Лас-Вегасі. І, як вони зізнавалися, - це було краще весілля.

Сильвестр Сталлоне

Собака замість дружини? 77-річний актор Сильвестр Сталлоне свого часу набив портрет своєї дружини Дженніфер Флавін на плечі.

Та у 2022 році кіноактор збурив ЗМІ, що начебто переробив це тату і тепер на його плечі красується зображення собаки-ротвейлера.

Тоді зіркове подружжя переживало не найкращі часи у стосунках і навіть хотіло розлучитися. Піком стала суперечка через того самого пса на прізвисько Дуайт. Близьке оточення було у шоці від таких перипетій і очікувало, що пристрасті вгамуються.

З рештою, так усе і сталося. За декілька місяців вони вирішили дати другий шанс своєму шлюбу, а за рік подружжя радісно разом крокувало червоними хідниками. А от щодо татуювання, то речник Сталлоне запевнив: актор просто хотів оновити його, утім не вийшло. І додав, що великий портрет Дженніфер досі є на спині актора.

Анджеліна Джолі

Що ж, як бачимо татуювання знаменитостей на честь своїх коханих – дуже неоднозначна річ і з цим їм варто бути обережними. Бо після розлучення доведеться довго їх зводити. Наприклад, 48-річна акторка Анджеліна Джолі двічі позбувалася малюнків на тілі.

У шлюбі з актором Біллі Бобом Торнтоном вона зробила тату на плечі у вигляді дракона та ім’я коханого.

Після несподіваного розлучення акторка звела татуювання та замість нього набила координати місць народження своїх дітей. Останній рядок був присвячений вже теж ексчоловіку Бреду Пітту.

Після гучного розлучення з Піттом Джолі звела останній рядок у цьому татуюванні. Один із крайніх малюнків, які жінка зробила на пальцях внутрішньої частини руки були абстрактні зображення кинджалів. Хоча перед цим підписники припускали, що там написи " f*ck you Бред Пітт".

Ось такі татуювання має Джолі

Ось такі татуювання має Джолі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів