"Кіно, вино і доміно не встигли": Даниленко розказала, як минула відпустка Білецького в Києві, та показала сімейні селфі

26 жовтня 2023, 11:30

Командир Третьої Штурмової бригади, засновник "Азову" Андрій Білецький під час свого короткого перебування в Києві встиг не лише дати інтерв'ю УП, а й, звісно ж, провести час з сім'єю.

Щоправда, зі слів його дружини, журналістки Тетяни Даниленко, хвороба трішки зіпсувала приїзд коханого.

Детальніше про дні із чоловіком Даниленко написала в своєму Instagram і виклала кілька сімейних фото.

"Провела незабутні дні із неймовірними людьми. Андрій вривається у Третю штурмову і вже штурмує Бахмутщину після короткої відпустки, а я вриваюся у соціальне життя, поставлене на стоп у ці солодкі дні", - зазначила Таня.


У Даниленко з Білецьким є спільний син Северин. Також у Тані є дочка Христина

У Даниленко з Білецьким є спільний син Северин. Також у Тані є дочка Христина

"Вдома він встиг відхворіти усім, чим можна - включно із дивним вірусом, яким вони заразилися одночасно із малюком. Цей мало приємний феномен мені вже був відомий, тому була морально готова. Чоловіків, які приїжджають з фронту, вдома часто розвалює без звичного адреналіну. Військові медики це пояснюють трохи по-іншому: у закритому колективі імунітет відвикає від різноманіття вірусів та інфекцій цивільного життя", - повідомила дружина Білецького.

Білецький нечасто буває вдома

Білецький нечасто буває вдома

"Кіно, вино і доміно практично не встигли. Не кажучи про оперу і мандри. Разом читали книжки, кілька разів сходили в ліс, кілька разів пообідали в ресторані. Напередодні Андрієвого повернення на фронт вдалося навіть піймати легкі нотки нормального життя. Шкода, що нормальність - то в наступних життях. У нинішньому за неї ще слід поборотись", - підсумувала Тетяна.

Нагадаємо, 5-го серпня у день 44-річчя Білецького дружина присвятила йому пост у мережі, де розказала цікаві та мало відомі факти про нього.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів