Важкий люкс vs резинові тапки: Неплях розказала про дві свої особистості та чому в студентські роки не носила Cartier від залицяльника

29 травня, 14:45

Володарка звання "Міс Всесвіт Україна"-2021 Анна Неплях, яка днями уперше блистала на червоному хіднику Каннського кінофестивалю, в буденному житті дозволяє собі розгулювати в тапках і без мейку.

В своєму Instagram вона розказала про свою "люксову" і не дуже особистості, а також пригадала, чому не носила подарунки від заможних залицяльників у студентські роки.

"Цікавий факт: Вчора один хлопець мені сказав: в житті ти набагато гарніша ніж в інстаграмі. Вийшла я з Бєнєю на прогулянку в тапках Yeezy, джинсах бойфрендах, простій білій футболці та без мейку, лише кремчик на обличчі, але з чистою головою, що вже +1000 до впевненості. Мій улюблений комфортний образ, коли ти просто сприймаєш себе, ти для себе красива, тоді й для інших ти Міс Всесвіт, хоча інколи й забуваю, що я і є Міс Всесвіт", - розказала Неплях.

На фото, ймовірно, люксова особистість Анни

На фото, ймовірно, "люксова" особистість Анни


"Та я так само люблю сукні, змінювати образи, підбори, мейк "народної артистки" і повний фарш, важкий люкс, такий же важкий, як гора лаку і засобів для укладання у мене в волоссі. Дві, для когось різні особистості, але я для себе - одна і цілісна у будь-чому. Нехай то на мені тяжкий люкс і лоск, чи джинси з Bershka і резинові тапки, які для мене найзручніше взуття", - зазначила міс.

Неплях також пригадала свого заможного кавалера, з яким познайомилася у студентські роки.

"Колись, ще живши у гуртожитку, у мене зʼявився багатий шанувальник, який задарював Louis Vuitton, Cartier, Rolex, а я нічого з того не носила, бо не ототожнювала себе з цими речами. Мені не хотілося, аби речі волали за мене, і це єдина цінність була - бути вішаком для коштовних речей. Взагалі бренди не були моєю тригерною точкою, я завжди мріяла про інше…", - зізналася Неплях.

Сьогодні я можу носити що завгодно, міксувати Zara з сумкою Hermès та не думати взагалі про те, що на мені, бо знаю, що спершу заходжу я, моя особистість. Маючи таку сильну внутрішню опору, що тепер я знаю, що я прикрашаю речі, а не вони мене. І вам бажаю цього стану…, - запевнила вона

"Сьогодні я можу носити що завгодно, міксувати Zara з сумкою Hermès та не думати взагалі про те, що на мені, бо знаю, що спершу заходжу я, моя особистість. Маючи таку сильну внутрішню опору, що тепер я знаю, що я прикрашаю речі, а не вони мене. І вам бажаю цього стану…", - запевнила вона

Нагадаємо, раніше Неплях розказувала, що дозволяє чоловікам поряд із собою.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів