Символ кохання чи розлучення? Якими були весільні сукні Лопес, Спірз, Бейонсе, Сайрус та інших популярних співачок. Фото

23 травня, 09:20

Сукня на весілля - відповідальний і хвилюючий момент для кожної нареченої, коли справа стоїть за її вибором. Тут варто врахувати найменші нюанси: від фасону і, звісно, до ціни.

Західні знаменитості не бояться витрачати шалені гроші на свої весільні образи. Чи вартують вони того? ТаблоID склав добірку весільних суконь найвідоміших попдів сучасності.

Навіщо Дженніфер Лопес було аж три сукні? Чому Бейонсе удруге відмовилася від сукні своєї мами? Та як Ріанна дефілювала вагітною у трояндовому платті не на весіллі? Всі деталі - у матеріалі.

Дженніфер Лопес

Одна з найпопулярніших співачок сучасності 54-річна Дженніфер Лопес сьогодні є зіркою таблоїдів, але не через реліз нової пісні, а справжній буревій у стосунках зі своїм чоловіком-актором Беном Аффлеком. Вони одружилися у 2022 році - спочатку скромно у Вегасі, а через місяць влаштували пишне весілля.


Джей Ло не стала обмежуватися однією сукнею, а обрала одразу три: для офіційної церемонії та вечірки-прийому гостей. Усі вони були від Ralph Lauren. Перша запам’яталася довжелезним шлейфом з воланів, які починалися трохи вище колін. Як писав Vogue, на них пішла 1 тисяча хустинок та 500 метрів тканини.

Мінімалістичні весільні сукні - це точно не про Джей Ло
Мінімалістичні весільні сукні - це точно не про Джей Ло
А ось таким був ескіз цього вбрання
А ось таким був ескіз цього вбрання

Сама ж зірка згодом розповідала, що ця сукня була доволі важкою і їй у ній складно ходити. Трохи простішим був другий образ – сукня з перлами та відкритою спиною. Подейкують, що майстрам знадобилося 700 годин на її створення.

Сучасні весільні сукні - один із варіантів продемонструвала артистка. Лише ескіз випромінює вишуканість та ніжність

Сучасні весільні сукні - один із варіантів продемонструвала артистка. Лише ескіз випромінює вишуканість та ніжність

І третій варіант весільного образу Джей Ло – сукня із силуетом русалки, глибоким вирізом спереду та абсолютно відкритою спиною.

Цей образ точно може увійти до добірки Найкращі весільні сукні зірок

Цей образ точно може увійти до добірки "Найкращі весільні сукні зірок"

За різними даними, кожен весільний образ Дженніфер Лопес може коштувати щонайменше мільйон доларів.

Бейонсе

У 2008 році співачка Бейонсе та репер Jay-Z одружилися. Тоді весільний образ нареченої оцінювали як дуже стриманий. Хоча пишна спідниця та корсет зі складками вигідно підкреслювали фігуру артистки, а доповнював образ скромний вельон. Однак важливо, що цю сукню для Бейонсе створила мама Тіна, яка й раніше допомагала їй із концертними вбраннями.

За 10 років Бейонсе знову одягнула весільну сукню і знову для церемонії із Jay-Z. Цього разу вона обрала дизайнерський одяг від Galia Lahav, яка також створювала один із весільних образів для Періс Хілтон. Сукня з відкритими плечима, обтислим силуетом та прозорими деталями могла обійтися Бейонсе у 12 тисяч доларів.

Того дня уся родина була в білому. А непишні весільні сукні стали трендом

Того дня уся родина була в білому. А непишні весільні сукні стали трендом

До речі, мама Тіна спокійно сприйняла зміну образу своєї доньки, бо відчувала, що перша сукня їй не дуже сподобалася.

Брітні Спірз

Кумир усіх дівчат у нульових, 42-річна Брітні Спірз неодноразово вдягала весільні сукні. Один із останніх разів – для весілля вже з колишнім чоловіком Семом Асгарі. Як би не склалися їхні стосунки, але цей образ вартий уваги.

Весільну сукню для Брітні Спірз спеціально створила ікона моди сучасності Данателла Версаче, яка теж була на церемонії серед запрошених гостей. Вона обрала ніжно-білий шовк, портретний виріз, який відкривав плечі співачки, та корсет, що ще більше підтягував фігуру Спірз.

Особливою родзинкою стали складки на спині, які ефектно перетікали у довгий шлейф позаду. Брітні також доповнила образ масивним вельоном. Як зазначала згодом попдіва, цей образ дозволив їй бути водночас сучасною і позачасовою.

Зараз Брітні та Сем фіналізують своє розлучення.

Мерая Кері

55-річна американська попспівачка Мерая Кері двічі виходила заміж. І її весільні сукні варті уваги. Так, у 1993 році вона пов’язала своє життя із колишнім продюсером звукозапису Томмі Моттолою. Для весільної церемонії наречена обрала сукню, натхненну стилем принцеси Діани, і доповнила її вуаллю та шлейфом від Вери Вонг.

Будь-яке весілля зірок завжди привертало чимало уваги ЗМІ

Будь-яке весілля зірок завжди привертало чимало уваги ЗМІ

Фото: Getty Images

Утім, щастя подружнього життя Кері і Моттола протривало недовго. У 1997 році пара подала на розлучення.

Наступна спроба сталася у 2008 році, коли артистка сказала "так" Ніку Кеннону, з яким зустрічалася лише шість тижнів. Церемонія пройшла на Багамах, у маєтку попспівачки. Цього разу Мерая обрала більш скромний варіант – білу сукню максі, яка підкреслювала її фігуру. Здавалося б, нічого оригінального, але й нічого зайвого.

Чи не щороку Кері та Кеннон поновлювали свої обітниці кохання, але це не допомогло врятувати шлюб. У 2016 році вони розлучилися.

Майлі Сайрус

Наприкінці 2018 року Майлі Сайрус таємно вийшла заміж за австралійського актора Ліама Хемсворта. Вони довгий час зустрічалися і навіть у 2012 році чоловік робив пропозицію артистці. Та згодом стало відомо, що пара розірвала заручини. Утім, уже за декілька років Майлі та Ліам відновили зв’язок.

Для церемонії Сайрус обрала шовкову атласну сукню кольору слонової кістки з корсетом і драпіруванням від Вів’єн Вествуд. Зірка давно є прихильницею цього бренду. Ймовірно, така сукня на весілля обійшлася Майлі у близько 9 тисяч доларів.

До речі, прямі весільні сукні набули своєї популярності не лише серед зірок

До речі, прямі весільні сукні набули своєї популярності не лише серед зірок

Зазначимо, що шлюб Сайрус та Хемсворта протривав недовго. Вже у серпні 2019 року пара оголосила про розлучення. Речник артистки заявив, що експодружжя хоче більше зосередитися на своїй кар’єрі.

Аріана Гранде

У травні 2021 року американська співачка Аріана Гранде та агент з елітної нерухомості Далтон Гомес одружилися у Каліфорнії. Церемонія була камерною і пройшла у будинку молодят. Артистка обрала білу сукню-максі від дизайнерки Вери Вонг. Цікаво, що декілька років до цього на церемонії Met Gala вона пообіцяла створити відповідний одяг на весілля для Гранде і дотримала слово.

Вонг розробила для Гранде шовкову лілейно-білу сукню-шармез без бретелей із відкритою глибокою спиною, яку прикривала стримана фата. Такими ж були і прикраси – мінімалістичні сережки та обручка. Серед взуття Аріана обрала туфлі-човники на платформі.

Шкода, що цей образ не приніс Гранде довготривалого щастя у шлюбі. Вже у березні 2024 року стало відомо, що вона розлучилася із Гомесом і винна йому кругленьку суму згідно шлюбного контракту – понад мільйон доларів.

Джессіка Сімпсон

У 2014 році американська співачка та акторка Джессіка Сімпсон вийшла заміж за ексфутболіста Еріка Джонсона. Для створення свого образу вона заручилася підтримкою ікони моди Кароліни Еррери. У планах одразу було створити пишну весільну сукню у стилі "золотої дівчинки".

Скріншот

Вийшла розкішна тюлева, багатошарова сукня, розшита золотом, без бретелей кольору шампанського. Образ зірки доповнювала ніжна довга фата та маленька синя стрічка.

Ось так пасувала ця сукня співачці

Ось так пасувала ця сукня співачці

Скріншот

Ріанна

У 2023 році весільну сукню приміряла співачка Ріанна, але не для церемонії, а для виходу на щорічному балі костюмів Met Gala. Вона завжди вміла дивувати своїми образами і, власне, тоді обрала образ нареченої.

Весільні сукні зірок можуть бути не зовсім для весілля. До речі, у 2022 році подейкували, що Рі таки таємно побралася з репером, і що важливо - не уклала шлюбний контракт

Весільні сукні зірок можуть бути не зовсім для весілля. До речі, у 2022 році подейкували, що Рі таки таємно побралася з репером, і що важливо - не уклала шлюбний контракт

Фото: Getty Images

Рірі демонструвала білу максі-сукню з довгим кейпом, яку створив модний бренд Valentino. Вбрання було вкрито 30 величезними аплікаціями камелій з 500 пелюстками. Цікавою конструкцією самої сукні була занижена талія, яка допомагала ще виразніше підкреслити округлий живіт зірки (на той час Ріанна та репер A$AP Rocky чекали на другу дитину).

Нагадаємо, раніше епатажна модель Джулія Фокс з’явилася у дуже відвертому образі сексі-нареченої. А Вікторія Бекхем свого часу повторила легендарний весільний образ Керрі Бредшоу із серіалу "Секс і місто".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів