Передумав оскаржувати шлюбний контракт: Асгарі та Спірз фіналізували своє розлучення

2 травня, 16:15

У історії американської співачки Брітні Спірз та її чоловіка номер три, фітнестренера, модель та актора Сема Асгарі вже незабаром буде поставлено офіційну крапку.

Її вже ось-ось має поставити суддя, після того, як 42-річна Брітні та 30-річний Сем, вірніше, їхні адвокати, досягли домовленості щодо умов розлучення.

Про це повідомляє TMZ.

Завдяки тому, що перед весіллям Бріт і Сем уклали шлюбний контракт, співаччині мільйони її ексу не дістануться. Причому спершу адвокат Асгарі заводив розмову про те, що його клієнт контракт оскаржуватиме, але цього не сталося.


Ходили чутки, що Асгарі спробує витрусити зі Спірз побільше грошенят за допомогою шантажу, проте обійшлося

Ходили чутки, що Асгарі спробує витрусити зі Спірз побільше грошенят за допомогою шантажу, проте обійшлося

Як стало відомо таблоїдові, Спірз оплатила оренду житла ексові. Ще подейкували, що Сем отримає від зіркової колишньої чек на 6-значну суму, але ці чутки поки не підтвердилися.

Експодружжя домовилося про розподіл собак: Асгарі забрав собі добермана Поршу, яку купив кілька років для охорони співачки. Спірз же залишилися австралійська вівчарка Соєр, йоркширський тер'єр Ханна і ще двоє маленьких песиків.

Нагадаємо, на розлучення після 14 місяців шлюбу подав Сем. Офіційно причиною вказано "нездоланні розбіжності", але ходив поголос, що Брітні піднімала на чоловіка руку, ще й попалася на адюльтері з кимось із персоналу.

Як відомо, Сем та Брітні познайомилися в 2016-му році на зйомках її кліпу на пісню "Slumber Party". У вересні 2021-го пара заручилася, а влітку наступного року - коли Спірз уже випурхнула з-під опіки - зіграла пишне весілля. На жаль, омріяну дитину від Сема Брітні виносити не вдалося.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів