"Дура": Дантес із дна занедбаного басейну застеріг від аб'юзивних стосунків. Відео

29 травня, 13:45

Співак Володимир Дантес 29-го травня представив свій новий відеокліп, на пісню з лаконічною, але промовистою назвою "Дура". Будучи закликом не залишатися у жорстоких та токсичних стосунках, вона адресована не лише дівчатам, а і хлопцям.

"Дура" - це про стосунки, романтика яких давно змінилась на абʼюз та грубе ставлення одне до одного. Це історія про те, що часто "перші дзвіночки" майбутнього насилля та об'єктивізації не сприймаються серйозно і романтизуються, як прояви палкого кохання, втім, це найбільша помилка, яку тільки можна зробити", - застерігають глядача у описі до відео.

Дантес закликає не бути дурепами і дурнями та не терпіти аб'юзу стосовно себе

Дантес закликає не бути дурепами і дурнями та не терпіти аб'юзу стосовно себе

Фото пресслужби

Наголошується, що нізащо не потрібно терпіти, адже в коханні нема місця для болю та насилля. Тож якщо вам бодай раз здалося, що в цих стосунках погано, отже, точно не здалося.

"Набридло усвідомлювати, як в суспільстві люди досі нормалізують жахливе ставлення партнерів одне до одного, називаючи це пристрастю або ж особливостями характеру. Стереотип про те, що потрібно потерпіти, полюбити та прийняти людину такою, як вона є, і врешті-решт віддати себе на знищення партнеру через щирі почуття - має померти, - наголосив Дантес.

Локацією для зйомки Дури став старий басейн

Локацією для зйомки "Дури" став старий басейн

Скрін із кліпу

"Кохання - це ніколи про насилля і завжди про повагу та відданість. Моя пісня "Дура" є завуальованим проханням до всіх припинити ідеалізувати стосунки, в яких вам погано, і виходити з них задля власного щастя, що б партнер про це вам не казав”, - додав артист.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Напередодні виходу відео, у своєму Instagram артист закликав підписників ділитися власними історіями про аб'юз та інший неприємний досвід.

"Ви зможе допомогти іншим, можливо і вам стане легше. Хлопці, ви теж не стійте осторонь. Так само і до вас проявляється харасмент, віктімблеймінг, об'єктивізація і т.д", - написав Вова.

Нагадаємо, Дантес, який раніше був одружений зі співачкою Надею Дорофєєвою, зараз перебуває у стосунках із дизайнеркою Дашею Кацуріною. На своєму найромантичнішому побаченні пара вчилася спиняти кровотечу, а завдяки консультаціям із сексологом тепер правильно запрошує одне одного до любощів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів