Вгадайте, які незвичні бізнеси мають Дженніфер Гарнер, Єва Лонгорія, Камерон Діас, Гаррі Стайлз та інші західні зірки. Тест

14 червня, 07:00

Робота в шоубізнесі приносить західним зіркам популярність та гроші. І дехто примножує останній пункт завдяки власним бізнесам. Наприклад, статки ведучої Еллен Дедженерес зараз оцінюють у 450 мільйонів доларів. А Дженніфер Гарнер удесятеро змогла покращити прибутки від одного виробництва.

ТаблоID зібрав найцікавіші ідеї для бізнесу від селебрітіс і пропонує здогадатися, хто з них й чим може займатися. Цікавий тест з не менш цікавими новинами – традиційно у п’ятницю.

Кажуть, що цей напій здатний продовжувати життя і з кожним роком стає лише кращим. От і акторка Камерон Діас зайнялася його виробництвом. Що вона випускає?

Статки телеведучої Еллен Дедженерес оцінюють у 450 мільйонів доларів. Крім успішного медійного бізнесу, вона просунулася у продажах. Чим займається зірка?


Акторка Дженніфер Гарнер у 2017 році приєдналася до одного бренду, який займається продуктами харчування. За понад 10 років разом з командою їй вдалося примножити статки з 1 до 100 мільйонів доларів. Чим займається Гарнер?

У 2023 році Ванесса Хадженс заявила, що хоче розширити свій бізнес у всьому світі. І познайомити кожного шанувальника зі своєю продукцією. Що випускає зірка?

Ця річ стала візитівкою Елтона Джона, без якої неможливо уявити його образ. Не дивно, що співак має не просто власну колекцію відповідних аксесуарів, але й долучився до розробки унікального дизайну. Який бізнес він започаткував?

Єва Лонгорія будує успішну кар’єру підприємиці. Вона була співзасновницею бренду посуду та текіли, яку виготовляють жінки. А тепер вона долучилася до ще одного бізнесу. Якого?

Репер Колсон Бейкер, більш відомий під псевдонімом Machine Gun Kelly, заробив мільйони завдяки своїй музичній кар’єрі. Він був амбасадором декількох відомих брендів і також відкрив власний бізнес. Який?

Після народження дітей акторка Мішель Пфайффер почала замислюватися про екологічність продуктів та засобів гігієни, якими вони користуються. Це привело її до створення власного бренду. Чого саме?

Американський репер Snoop Dogg заснував чи долучився до щонайменше десятка проєктів. Серед них є один, який стосується певної категорії продуктів харчування. Якої саме?

У 2021 році музикант Гаррі Стайлз заінтригував своїх прихильників новиною про створення власного бренду. І стосувався він аж ніяк не творчості, а сфери краси та догляду за собою. Що перш за все випускав артист?

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів