Мадонна розфарбувала овець і нажила собі ворогів

28 листопада 2007, 14:42

Британське товариство з захисту прав тварин звинуватило поп-співачку Мадонну у порушенні прав кількох овець, яких вона розфарбувала в різні кольори.

Поп-діва та її чоловік Гай Річі днями влаштували справжнє фотополювання на овець неподалік від свого маєтку Уілітшир. Вони розфарбували тварин у синій, жовтий, зелений, рожевий та інший кольори.

Дуже скоро зірка з'явилася на обкладинці журналу "Vogue" поруч зі стадом кольорових овець.

Це й обурило представників британського товариства з захисту тварин (RSPCA), які звинуватили співачку в жорстокому ставленні з вівцями і збираються подати не неї до суду.


"Навіщо це було потрібно, що вони цим хочуть довести? Це - безвідповідальна публічна витівка. Вони посилають неправильний сигнал про те, як потрібно ставитися до тварин", - каже один зі спікерів організації.

У свою чергу Мадонна і Гай стверджують, що фотосесія проводилася з повагою до тварин, а фарба, використовувана для фарбування овець абсолютно нешкідлива для їхнього здоров'я.

За їхніми словами, по закінченні фотосесії вівці знову приймуть свій природний вигляд.

"Навіть якщо фарбування не принесло шкоду цією твариною, хто завгодно може повторити це і нанести їм шкоду", - стверджують у свою чергу захисники тварин.

За матеріалами "The Daily Telegraph" і "Digital Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів