Брайан Адамс сподівався на борщ і змусив людей вити

3 грудня 2007, 11:35

У п'ятницю в Києві відгудів концерт ще однієї зірки світового масштабу. Брайан Адамс дві години відпахав на сцені Палаці спорту.

При цьому, як стало відомо зі слів організаторів перформенсу, за цей вечір співак отримав "вдівічі менше, ніж Енріке Іглесіас. Відомо, що загальна сума (гонорар і райдер), яку бере за свій виступ іспанський мачо, складає приблизно 500 тисяч євро.

"Усе відмінно! Мені дуже приємно повертатися в Україну. Я в захваті! Це просто фантастика!" – виголошував новоприбула зірка вже до концерту.


До речі, у Києві, крім хітового шоу, Адамс збирався встигти ще дещо. Співак поділився, що незважаючи на те, що приїхав зі своїм улюбленим кухарем, він скуштує української кухні.

"Борщ! А чому б і ні?" - зауважив Брайан.

Між іншим, Іглесіас, який заїхав у Київ пеерд Адамсом, хоча про українську кухню і згадував, повечеряти обіцяв суші з горілкою.

Київський концерт, як відомо, викликав справжній фурор. Фанати підспівували Братану Адамсу, а коли той заводив свої хіти на кшталт "Please forgive me" чи "Have you ever really loved a woman?" вили від щастя.

Квитки на таке шоу коштували від 150 до 1500 гривень.

За матеріалами "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів