Подкопаєва заявила, що її надурили

3 грудня 2007, 16:49

Днями Лілія Подкопаєва, яка зі скандалом залишила проект "Танці з зірками", взяла участь у веб-конференції ForUm.

"Після "Танців-3" я теж не буду брати участь ні в яких конкурсах", - потішила недоброзичливців Ліля Подкопаєва.

Спортсменка також зауважила, що "добре потрудилася і виконала всі танці, щоб вийти в півфінал"

"Мені соромно за витівки окремих організаторів. У їхньому сценарії головні ролі віддані не нам", - відповіла Ліля на зауваження, що їй мало б бути соромно за поведінку під час півфіналу.


"Мені хотілося сказати, що так не поводяться з людьми, які домоглися певних результатів у спорті і щось зробили для країни. Мені було образливо не тому, що я програла, а тому, що мене попросили перетанцювати і пообіцяли, що я потраплю у фінал. Виявляється, мене обдурили", - скаржиться ображена чемпіонка.

"Щодо нотаріуса Ірини Бережної - це комунікабельна, розумна, порядна і добра людина. Вона дружить з багатьма відомими людьми. З Наташею Могилевською вона дружить вже кілька років. І я ціную наші відносини", - відзначила Подкопаєва щодо своєї подруги депутатки-регіоналки.

"Я не вважаю, що я пішла некрасиво. Організатори хотіли викликати в мене емоції - у них це вийшло. Якщо це потрібно для шоу і для рейтингу телеканала 1+1, виходить, я тоді не в образі", - додала вона.

До речі, на гала-концерті Лілія Подкопаєва так і не з‘явилася, посилаючись на участь у концерті своєї подруги Ані Лорак. Між іншим, те, що Подкопаєво невдовзі заспіває разом зі своєю кумою – не виключено.

"У цьому житті все можливо. Перший дует був з Гаріком Кричевським, зараз планую дует з Андрієм Кравчуком і "дует" з "95 кварталом" до Нового року", - поділилася Ліля.

Між іншим, Новий рік родина Подкопаєвих-Нагорних за традицією відзначатиме у Києві: "Зберемо усіх своїх друзів, надягнемо карнавальні костюми, забудемо всі образи, пробачимо недоброзичливцям. А у подарунок хотіла б отримати поїздку в Карпати".

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів