Подкопаєвій ніхто не обіцяв другу корону

4 грудня 2007, 14:46

Продюсер "Танців із зірками-3" Олексій Гончаренко заперечує, що "Стар-медіа" обіцяв Лілії Подкопаєвій перемогу в проекті.

Так він прокоментував "Телекритиці" висловлення Подкопаєвої на інтернет-чаті, що їй обіцяли вихід у фінал.

"Мені було образливо не тому, що я програла, а тому, що мене попросили перетанцювати і пообіцяли, що я потраплю у фінал. Виявляється, мене обдурили", - стверджувала чемпіонка других танців.

У той же час Гончаренко розповів, що з усіма учасниками шоу, у тому числі і Лілією, був підписаний стандартний договір, у якому ні слова не було про перемогу.


"Такий стандартний договір був підписаний з Лілією Подкопаєвою і в другому сезоні проекту, коли вона абсолютно заслужено перемогла, і в третьому. Нічого, крім участі в програмі, їй не гарантували. Якщо хтось обіцяв їй вихід у фінал – нехай скаже хто", - образився продюсер шоу.

Він назвав несправедливими обвинувачення з боку олімпійської чемпіонки, нагадавши, що "Ліля одержала дуже багато піару і позитивних емоцій" завдяки двом етапам шоу.

"Тому не варто так неаргументовано обвинувачувати нас у корупції", - сказав Гончаренко, якому, як відомо, перепало на горіхи після Ліліного відходу і фізично.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів