Чоловік Повалій зізнався, що Кучма щороку передає його жінці квіти

10 грудня 2007, 16:11

У понеділок 10-го грудня Таїсія Повалій святкує свій день народження. Та оскільки свято не ювілейне, вечірка, за словами чоловіка співачки, пройде у тісному колі найближчих друзів.

Святкувати вирішили в одному з італійських ресторанів у Києві. Замовили ресторанчик, запросили гостей. "Нас буде десь тридцятеро осіб", - додав Ліхута у телефонній розмові з ТаблоIDом.

"Ми останнім часом довго думали, де б його відсвяткувати Таїн день народження. Було кілька варіантів: Росія, Казахстан і Україна. Ми дуже любимо і Росію, і Казахстан, і ще Прибалтику. А Україна – це взагалі окрема розмова, це ж наша батьківщина, ми у неї просто закохані", - поділився чоловік співачки.

При цьому коханий іменинниці обіцяв на святі вино на будь-який смак, а також і міцніші напої: "Горілка, маю на увазі. До речі, ми вважаємо, що українська горілка – найкраща у світі... вона м‘яка", - зізнається Ігор.


Як стало відомо, на привітання Таїсії Повалій у понеділок активізувалася чимала кількість радіостанцій. А першою ще о 8.20 ранку привітали співачку на музичний манер по російському радіо.

Також привітав артистку екс-президент Леонід Кучма.

"Є великий букет квітів від колишнього президента Кучми. Тая подзвонила, сказала, що він через своїх помічників передав. Леонід Данилович це робить регулярно, щороку - і коли був президентом, і тепер, коли ним не є", - розповідає Ліхута далі.

Окрім того, за словами продюсера, "сьогодні телефонував Коля Басков". Є також цілий ряд друзів сім‘ї Ліхута-Повалій, які вітають відповідально і регулярно

"Павло Зібров з Мариною, Гарік Кричевський з дружиною Анжелою, Валя Пасовська, промоутер, яка нас колись із Колею Басковим і познайомила", - каже Ліхута.

"Вони завжди самі приходять. Я їх навіть не запрошую", - додає, жартуючи, чоловік і продюсер Таїсії Повалій.

ТаблоID

Фото з сайту http://pinchukfund.org/uk/

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів