Руденька "ВІА-Гра" нацькувала на сусідів міліцію

21 грудня 2007, 12:04

"Ви ще не знаєте, на що здатна самка бурундучка, захищаючи своє маля", - цю фразу московської команди КВН можна було б із чистим серцем вжити у нещодавній пригоді руденької "ВІА-Гри".

Днями учасниця дівочого гурту Альбіна Джанабаєва влаштувала справжній скандал своїм сусідам. Мало того, співачка нацькувала на них міліцію, повідомляє "Твой день".

А все через те, що надокучливі сусіди не давали спати чотирилітньому сину Альбіни Кості.

Протягом двох тижнів мешканці квартири поверхом вище регулярно турбували Альбіну і її сім‘ю. Вночі вони могли взятися за ремонтні роботи, і звук дриля та стукіт молотка не давали дитині "ВІА-Гри" спати спокійно.

Перші дні Джанабаєва терпляче зносила все це, коли знаходилася не на гастролях, а вдома. Але потім її терпець урвався.

Коли всі спроби заспокоїти сина, які не міг заснути і заливався сльозами, виявилися пустими, Джанабаєва застосувала важку артилерію.

Не перевдягаючи домашнього халата, Альбіна піднялася до сусідів і влаштувала мешканцям квартири скандал. Співачка кричала так, що навіть власники сусідніх апартаментів вискочили на прольоти.

Але, схоже, доводи Джанабаєвої не подіяли, і тоді вона викликала міліцію. Дільничний був на місці вже за кілька хвилин, і тільки його втручання допомогло вирішити проблему.

Водночас за інформацією, яка з‘явилася на офіційному сайті "ВІА Гри", стало відомо, що екс-солістка гурту Віра Брежнєва таки остаточно вирішила не повертатися у жіночий колектив.

Фото "Твоего дня"

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали