У Ліндсі Лохан залежність від сексу

26 грудня 2007, 15:02

Крім наркотиків і алкоголю у скандальної акторки Ліндсі Лохан є ще одна залежність - від сексу, повідомляє "News of the World".

Зірку, яка отримала прізвисько "Вогняна промежина" і яка потрапила в центр лесбійського скандалу, тепер охрестили ще й німфоманкою. З легкої руки колишнього бойфренд.

Рейлі Гайлс, з яким зірка відомої молодіжної комедії познайомилася в наркологічній клініці в Юті, сипав одкровеннями в інтерв'ю британської "News of the World".

"Ліндсі явно німфоманка. Вона просто ненормальна у ліжку. Ми займалися сексом пару разів удень, а потім продовжували робити це протягом усієї ночі", - заявив 24-літній професійний сноубордист, екс-коханець Лохан.


"Одного разу ми зробили це чотири рази поспіль. Це було якесь божевілля. Ліндсі була ненаситною. Вона знову і знову вимагала сексу. Ми могли займатися коханням години. Вона може довести до знемоги будь-якого чоловіка", - зізналася жертва сексуального потягу акторки.

Екс-бойфренд Лохан також розповів про імпульсивну поведінку, техніку спокушання Ліндсі, а також про те, як наркотики ледве не позбавили її життя.

Так, після двох місяців, проведених у клініці, парочка зняла бунгало, де віддавалася любові за прикладом кроликів, пише британський таблоїд.

Під час коротких перерв між оргіями Ліндсі розповіла бойфренду про те, як ледве не вбила себе.

"Вона була в готелі, у Лондоні. Веселилася усю ніч і приймала наркотики. Вона прийняла антидепресанти.., запила їх алкоголем, а потім пішла прийняти ванну. Ліндсі почала набирати воду і відключилася. Поки вода заповнювала ванну, Ліндсі була непритомна. І якби її помічник не витяг її, вона б просто потонула", - повідав Гайлс.

За зізнанням Рейлі Гайлса, після виписки з клініки він і Лохан навіть мали намір придбати будинок у Юті. Однак потім Ліндсі виїхала в Лос-Анджелес, де й вирішила залишитися.

Фото з сайту www.sharewareplaza.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів