Саркозі одружується з колишньою Міка Джаггера, Еріка Клептона і Дональда Трампа

27 грудня 2007, 10:13

Президент Франції Ніколя Саркозі таки одружується, повідомляє "Сегодня", посилаючись на своє джерело.

Різдво 52-річний Саркозі зустрів у Єгипті зі своєю новою пасією39-річною Карлою Брюні.

Раніше повідомлялося, що напередодні він зробив пропозицію руки і серця жінці і дав їй час на роздуми до Нового Року.

Топ-модель, а нині співачка, екс-дівчина музикантів Міка Джаггера та Еріка Клептона, а також мільярдера Дональда Трампа, прийняла пропозицію президента Франції


"Вчора вона заявила, що готова стати першою леді Франції після того, як закінчить свій концертний тур по Франції - не раніше літа", - запевняє Омар Арфуш, друг родини Саркозі, пише "Сегодня".

"Вона дуже хоче стати господинею Єлисейських полів. А він по-справжньому закоханий. Він вже без неї не може, телефонує їй по десять разів на день. Я переживав, що це просто чергове його захоплення, але насправді у нього щирі почуття", - додає він.

У Єгипті Саркозі познайомив Брюні зі своєю 80-літньою матір'ю Андре Саркозі, для якої зняв апартаменти в готелі, де сам і зупинився.

Цікаво, що після розлучення Саркозі зі своєю другою дружиною Сесілією 18 жовтня цього року Андре заявила, що не хоче більше бачити свого сина одруженим.

У Єгипет Саркозі і Брюні прилетіли з приватним візитом на літаку, позиченому у французького мільярдера Вінсента Боллера. Щоб не нарватися на папарацці, літак після посадки затягли в ангар.

Однак двом фотографам вдалося зняти апартаменти поруч з місцем, де зупинився Ніколя з Карлою. В результаті журналістів заарештували за втручання у приватне життя, протримавши у в'язниці протягом доби.

Фото Associated Press

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів