Ніколь Кідман чекає на первістка

8 січня 2008, 10:03

Вже понад тиждень довкола шикарної австралійки і кінозірки Ніколь Кідман ходили чутки про її вагітність. І ось у понеділок, 7-го січня, представник акторки підтвердив, що вона разом із своїм чоловіком Кейтом Урбаном чекає на дитину, повідомляє "The Daily News".

"Ніколь Кідман та Кейт Урбан сьогодні підтвердили, що чекають на дитину. Подружжя надзвичайно щасливе", - цитує слова речника Кідман Венді Дея BBC.

Сорокарічна акторка давно не приховувала своє бажання створити справжню сім‘ю з Урбаном, шлюб із яким голлівудська зірка взяла ще 2006-го року.


До речі, у Ніколь вже є двоє дітей, 11-річний Конор та 15-річна Ізабелла, яких вона всиновила у шлюбі з Томом Крузом. А ще у грудневому інтерв‘ю британському журналу "Marie Claire" Кідман зізналася, що також мала дві невдалі вагітності.

Наразі оскароносна Ніколь збирається вжити усіх можливих засобів задля забезпечення успішної здорової вагітності. Йдеться про припинення зйомок в екранізації романа Бернарда Шлінка "Читець", що розпочалися цього місяця, повідомляють джерела "The New York Post".

Раніше Кідман була затверджена на роль разом із зіркою "Англійського пацієнта" та "Грозового перевалу" Ральфом Файнсом. Режисером пост-воєнної драми "Читець" став Стівен Делдрі, із яким акторка співпрацювала на знімальному майданчику оскароносного фільму "Години".

Щоправда представник "The Weinstein Company", яка продюсує екранізацію роману, про пошуки заміни Ніколь Кідман не сказав ні слова, а ситуацію прокоментував так: "Мені повідомили, що ситуація з "Читцем" не змінилася", - повідомляє Bostonherald.com.

Фото з сайту http://www.sawf.org

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів